Tuesday, October 18, 2011

RESIT YANG DITERIMA TAK MUNASABAH LANGSUNG!!

salam..

aku kekadang bengang gak bila aku dah print resit bayaran dan bila nak kasi kat customer, diorang tak nak. ada yang letak balik atas kaunter. ada yang cakap 'tak nak resit, membazir,' ohh. apsal tak cakap awal2 eh? grrr. berlambak2 dah aku simpan resit customer yang tak ambil..

tapi bila tengok resit2 kat bawah ni, wow!! gila la~~ tak munasabah langsung weh. agak2 la derr :)) gelak guling2 aku. serius.. haha..


insect oh the food!!! HAHAHA..

iced blood?? uwekk.

wife?? rm 3.99 je wehh.. hahaa..

shitload off turkey.. hahaha..

hahaha..

nothing pun kena bayar rm50?? melampauu.. hahaha..

HAHAHAH..

leukimia cakess? auww beli 3 tapi tak kena bayar pun.. hahaa..


your cashier was gay.. HAHAH..

breast cancer? ish2~

white sperm pun 89 sen je? euww..

haha hot la sangat~


wakakaka!!


aku tak tau la samada resit ni betol atau tak, ke ada orang edit ke apa, tapi serius memang tak munasabah langsung. haha.. gilosss.

lepas ni aku nak buat la kat kedai kasut yang aku kerja tu, sapa belek2 kasut tapi tak pegang bayar RM1, sapa tengok2 dan belek2 kasur, bayar RM2. kalau masuk tak sampai 10 saat, bayar 50 sen.. hahahaha. :))

apa2 pun best jadi cashier dua hari ni.. wehuuu., mama pun kerja sekali dengan aku tau.. kui3 tolong2 je la. sebab aku kena jaga sorang2. nak jaga sorang2 takot. ajak la mama teman, tapi dibayar gaji tau.. =p

14 comments:

fieda said...

mcm2...

shida said...

ha3..
melawak je nie...
:)
~~

.: pn yazlynn :. said...

wahh.... sgt pelik tapi benar. apa kes la charge2 ngan items yg merepek ada kat bil resit ni kan

Mila Ahmad said...

eh lucah ke ape ni hehehe...

sahromnasrudin said...

kiter buat resit sendiri senang kan heheheeeee

nazirah said...

hahaha lawak la fatin
tu la mmg tak logik langsung hahaha adeh mcm2

velasrizal said...

mesti bengong tokei kedai ni

Rosalia said...

ada ke mcm ni? jp2 gi cri resit.hahha

Marliyana Mk said...

ehh..ade jugak resit macm tu?hahaha

ehem2..jmput join GA sye :)

Tukang Karut said...

aku nak jual sperm gak la... mahal tu... hoho...

Hawa Ahmady said...

hahaha..kelakarlaa..

Azzah said...

pelik2 resitnya

rozeeta rashid said...

your cashier was gay dengan yang wife 3.99 tu lawak. haha.

h A n Y S said...

wife=3.99,
sape nak beli wife..mai..lelong..lelong..hahaha ;p

ARTIKEL RAKAN BLOGGER