Monday, October 10, 2011

KOLEKSI GAMBAR LELAKI YANG TELAH MENJADI WANITA.. WAH~

salam..

gambar2 di bawah adalah gambar2 lelaki dan wanita. lelaki yang telah bertukar menjadi wanita. hehehe. tengok, hasil pembedahan plastik yang mengubah diri menjadi jantina yang lain, agak2 sama tak dengan wanita? ke muka tetap nampak kelelakian lagi erk?? ;D

gambar sebelum dan selepas.

sebelum : lelaki
selepas : wanita..

saksikannnnnnnnnnnn ;D


















nanti update pasal konvo pulak. banyak nak cerita, k bye ;p

14 comments:

sahromnasrudin said...

perghhh..siap pakai bikini tue..takutnya huhuhhhhh

MaiRa QuEeN said...

dahsyat betul la..huhu

amierul hakim meo said...

WAH!!!!TERBAIK LA...DARI YG MACHO BOLE JADI CUN!!!HAHAHA

Mila Ahmad said...

bahagia ke mereka ni mengubah ciptaan Allah S.W.T

Tukang Karut said...

owh... apakah???

SAYA BUKAN SAMDOL said...

ada yang cantik mengalahkan perempuan kot!

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

yg bekas peninju 2 mmg cun weh..
the star penah tnjuk gmbar die bpe tahun lepas..

chiLleD...!! said...

hahaha..mcm2

::FAIZ FARISH:: said...

apekah?

wahida said...

mak aiii....yg first tu nampak real mcm pompuan

budakijaupendek said...

lelaki pun ada yag cute mcm perempuan ^^

rozeeta rashid said...

dah elok jadi lelaki nak tukar jadi perempuan pulak. gambar yang first tu lawa.

h A n Y S said...

muka nampak real perempuan..kalau x tahu, memang tertipu habes..

NormaLiza Mah said...

isyhh serius ker ni.. ....
erm.. blog walking...
singgah usha entry n iklan.
dpt tmbh dan atabung blog.
jom singgah. klik2.

ARTIKEL RAKAN BLOGGER