Thursday, October 13, 2011

ANTARA CARA PELAJAR MENGHILANGKAN RASA PANAS

salam..

kejadian ini berlaku di salah sebuah kolej yang terletak di wulan, china. semuanya terjadi apabila suhu panas meningkat secara mendadak serta melampau. semua pakat tido kat luar~ hahaha..

layan gambar2 di bawah!!
















satu soalan je untuk para lelaki, lelaki memang tido tak pakai baju dan pakai boxer je ek?? haha :))

nasib baik tak de gambar perempuan. aku tak nak bayangkan macam mana.. hahaha..

14 comments:

shida said...

pergh..bergelimpangan...~~
bgus r x tnjuk gmbo pompuan...adeheiii~~~

nFx said...

hahahaha, biasa la lelaki...memang la tido pakai boxer jer...senang...heeee....

nFx(endOfx)
noframex.blogspot.com

Rosalia said...

senang je dorg.hahah

cik ika said...

fuyooo...

cik aiLebiu said...

aik apa kejadah tido bersepah cenggitu haha...penah ada pengalaman tido tepi pantai beralaskan tikar..masa tu ada camping kat pulau..gila punya main panas tido dalam khemah last2 bawa keluar tikar tido tepi pantai hehe...

JarN Eha said...

mmg pans sgat larh tue... smpai kner tdo kat luar...:)

NormaLiza Mah said...

tahap panas maxima ni, smpai mcm tu sekali.. isyyhhh....

budakijaupendek said...

hehe
lelaki mudah.
perempuan susah.
tak lena tidur klo tidur bergelimpangan mcm ni.
yg penting kipas kecik mesti ade. hehe

Amy Syaquena said...

aduh macam ni pun ada ka..

Tukang Karut said...

hoho... aku tak pakai apa apa... eh???

Woofer Storm said...

gempak gila tdo pun nak berjemaah kat luar sna..adehhh

rozeeta rashid said...

diorang tido kang perempuan plak tak tido. cuci mata. ish3. haha.

Anonymous said...

Pakai boxer ni nyaman n baik utk pgudaraan.lg pakai boxer n tak berbaju..lg syok.hehe.. Alang2 tu,Jom layan n k0men VIDEO2 aku b'main gitar kt YouTube channel aku (siap cuma pakai boxer je tak pakai baju pun ada.hehe..) klik link YouTube aku ni, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

Anonymous said...

Pakai boxer ni nyaman n baik utk pgudaraan.lg pakai boxer n tak berbaju..lg syok.hehe.. Alang2 tu,Jom layan n k0men VIDEO2 aku b'main gitar kt YouTube channel aku (siap cuma pakai boxer je tak pakai baju pun ada.hehe..) klik link YouTube aku ni, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

ARTIKEL RAKAN BLOGGER