Friday, October 28, 2011

PENUKARAN HEADER BARU!!

salam..

last aku tukar header 18/7/2011. anda boleh baca kisah header aku yang baru dulu2 tapi sekarang dah lama KAT SINI.

hari ni aku nak merasmikan header baru aku. tapi sebelum tu..


terima kasih header lama yang banyak menceriakan hidup aku. hehehehe. 3bulan lebih aku pakai header ni..

dan jeng jeng jeng.. header baru!

ni bukan aku buat sendiri okay. bila aku rasa macam dah bosan dengan header lama, memang macam tu, cukup 3 bulan aku mesti nak tukar header. header2 yang sebelum2 ni pun sama. kahkah. genap 3 bulan aku dah jadi bosan dengan header lama~ heee.. sebabkan aku busy dengan kerja makanya aku betol2 tak de idea nak buat header baru.


bukan senang woo nak buat header. memerlukan masa, mood yang elok, idea yang bernas, idea yang boleh didapati ketika tidur, mandi dan sebagainya~ kehkeh itulah aku.

masa blogwalking, aku terjumpa satu blog ni dan aku pun pm la dia sebab nak tempah header. hehe. cuma RM5!! waahh. murah sangat. aku pun cepat2 la pm dia. kui3~

dalam masa beberapa hari, siaplah header aku. hehehe best sangat. bayar pun guna topup aje. transfer kredit je. senang kan ;D
aku inginkan header yang simple tapi lawa! cute! itu je. hehe sebab entahlah, makin berumur ni, aku rasa tak suka nak ada header yang berat2 dan serabut. hehe tak tau kenapa, lagi simple lagi aku suka! ahaks.

dan itulah hasilnya.

terima kasih banyak2 ye!! :) anda betol2 memuaskan hati saya dengan header yang simple tapi lawa! memang kena dengan jiwa! hehe mama pun puji lawa :)
dia kata senang berurusan dengan customer macam aku sebab aku tak cerewet. haha. aku susah la nak cerewet bab header ni, sebab kalau dah banyak songeh sangat kan, buat sendiri la, buat apa pergi tempah kat orang. kehkehkeh.. betol kan?

siapakah yang membuat header baru aku ni??



ARIF!

sesiapa yang rasa nak tempah header atau template boleh cepat2 PM dia. ala pergi je kat blog dia, ada detail pasal diri dia. hehe header cuma RM5. template RM10. aku berkenan dengan header dia tu tu pasal aku tempah kat dia. haha.

perasan tak cursor aku dah berubah?? dulu kan nama fatin. sekarang cursor tu aku pindahkan ke blog contest aku. arif bagi jugak cursor baru untuk aku. besar lagi haaa. gambar bunga. suka suka! hee~ aku gunakan sekarang ni :)

layout aku belum rasa nak tukar. setakat ni aku tak bosan lagi dengan layout. haha tunggu la lagi 3 bulan baru aku fikir nak tukar XD

eh menu tab banyak aku dah update yang baru, kalau rajin tengok la :)

sebabkan gambar aku masa turun dari tangga, aku buat la ' andai langkahku terhenti', mama tolong sambungkan, ' lalu jatuh tergolek2 macam nangka busuk'. kahkahkah

9 comments:

nanakimie said...

hehe,,,nana teringin jgk nak tkar header....nak wat sendiri mmg tak lah kan^-^ tunggu da betul2 boring t baru nana tukar:) suh la sapa2 yg baek ati buat kan...hehe...

Azzah said...

cantik..ingat kan salah blog tadi

teyn teyn said...

canteknya header!
lama tak singgah sini ..

Mizz Atie Zieya Shukri said...

wah...header bru ni cntik sngt....

Tukang Karut said...

ok gak yang ini...

fieda said...

wah...ctk header baru...

tahniah fatin menang ni

http://atienabila.blogspot.com/2011/10/pemenang-contest.html

abah khalisha said...

nice!

budak planters said...

wah!

sizuka[Izzati] said...

cantik!!!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER