Friday, October 7, 2011

PARKING KERETA DEKAT GERMAN, FUYOO!!!

salam..

(entry autopublish)

kebanyakan shopping mall mesti ada parking kereta. kebanyakan pengguna yang memarking kereta di parking kereta menghadapi masalah untuk mengingati number tempat kereta yang diparking... kadang2 pernah sampai tension rasa nak nangis je cari kereta tak jumpa..

padahal parking tu tak la besar mana pun. tu la, lain kali bawak kompas =p

di german, terdapat satu parking kereta yang fuyoo!!! anda akan terpegun apabila melihatnya.

kat malaysia memang tak ada la tempat macam ni. kalau ada mesti banyak komplain punyala. orang kita kan selalu tak pernah puas hati =p


ini bukan KLCC tapi tempat parking kereta..









arghhh gayat!!



memang mimpi ngeri la aku kalau terpaksa parking kereta kat sini. pehh gayat gila. bayangkan kalau tersalah handle kereta, piuuuu. *gedebuuumm*

apa2 pun sapa yang buat ni memang kreatif. tabik ah~ hee

korang berani tak nak parking kat situ? hik3

12 comments:

Woofer Storm said...

confirm tak brni ,kan sy ni gayat...heheeeeee

sizuka[Izzati] said...

yg ni dorg xyah drive smpai atas pun.park dkt tmpt first tu je.then mesin yg bwk kete naik atas.heeee~

Mila Ahmad said...

mak eih seram sejuk nengoknye..

merahitujambu said...

bagus buat sistem cmni..xla sesak jln raya kita

Anonymous said...

actually tempat parking ni ada kod dia..kite xpayah tggu dalam kereta pun
just letak n tinggalkan kereta tu kat parking bay mcm dlm gmbr no 3 gan 4 tu,pastu swipe kad n dptkan no kod..nnt lanatai tu automatic bawa kereta tu n simpankan kat tower mengikut no kod..hehe..:P
-kz khai

BM said...

erkk....sumpah tak nak parking kat situ...harap maaf la

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

cop bkn kite juz park n diorg yg akn susun ker??

budakijaupendek said...

cool gile!
hehe, gayat memang gayat la.
tp mengagumkan.

oya said...

kete kene naik lif tu..

mr.syazwan said...

hahah

dahsyat

rozeeta rashid said...

fuhh. gila hebat! sempoi!

roziahojijie said...

uih ! gyle la parking kete cmnie .. dasyat toi .. teknologi GERMAN . :)) buat la berlaku gempa kn ... hbis sume kete tu ...

ARTIKEL RAKAN BLOGGER