Wednesday, October 12, 2011

GAMBAR SEKITAR MAJLIS KONVOKESYEN AKU

salam..

hari ni baru berkesempatan nak cerita perihal konvo. terlalu banyak gambar, ada yang kabur, ada yang terlebih terang. haha. cuma beberapa gambar je aku nak kongsikan bersama pembaca blog aku. selebihnya sila lihat di facebookk yee. kui3 :P

7 okt, dengar taklimat, amik invitation card, smart card, sticker kereta, amik jubah, tempah bunga. balik.

8 okt, jalan2 kat tugu negara dan taman rama-rama KL. *entry seterusnya ye*

9 okt, aku konvo!!

sehari sebelum tu, iceq ada plan nak jumpa aku. kebetulan nabila pun ada sebab kakak dia konvo. iceq dan nabila kawan aku sejak dari friendster lagi. tahun 2008 kot. aku dah 2x jumpa iceq, nabila tak pernah lagi. plan la banyak kali pun,. tak pernah dapat jumpa. hehehehe.. harap sangat dapat jumpa tauuu..

bangun agak lambat pagi tu, maklumlah aku konvo start pukul 1.40 petang. relax2 la dulu kannnnnnnn. hik hik.. bertolak ke picc, putrajaya dalam pukul 11.30. bertolak dari balakong.

biarlah gambar yang menceritakan segalanya :P


betol2 tak sangka kena parking kereta kat bawah. pehh jauh kot nak kena berjalan. pelik. ada sticker kereta untuk graduan tapi kena parking kat luarr. baik tak payah ada sticker =,-
abah amik gambar ni.. hehe..

saat berjumpa iceq. yang berbaju pink tu. belakang aku tu, abil!! salah sorang BFF aku. yang aku kenal dari friendster jugak. terlalu sayangkan dia. hehehe. dah banyak kali kitorang plan nak jumpa, tak dapat2 jugak. tak sangka sangat2 iceq bawak abil jumpa dengan aku. pusing je belakang,, ABIL!! terus peluk dia kuat2. rasa nak nangis je.. hahaha..1st time jumpa dia sedangkan kami berkawan nak dekat 3 tahun dah kot.. hee..

betapa happynya aku bila kedua2 orang yang aku sayang ada dengan aku masa ni.. hehehe tengok, tersengih2 aje. haha.. :P

makan kejap. sebelum pakai jubah~ heee.. amik gambar lagi! hehe..

bersama abil!! hehe ni kalau ada lynna ni, mesti lagi best! ;D

bersama iceq!! thanx banyak2 datang jumpa aku. siap buat suprise bawak abil lagi.. rasa nak dukung je kau masa tu, nasib baik ramai orang.. ahaks..

family aku! hehe masa ni belum masuk dewan. dah pakai jubah dah~ hee dapat jubah saiz paling besar. punyalah labuhhhhhh. pehh. sabo je la.. :))

bunga tu kak ika punya. yang aku punya nanti ye korang tengok :P love you all :)

bersama kak ika. mak dia dan mak aku.. hee..

dalam dewan. sebelum majlis berlangsung. abah amik gambar ni. diorang duduk atasss sekali. aku pulak duduk bawah sekalii. barisan paling hadapan.. hehe..


ni masa perarakan masuk para graduan. aku yang num 3 dari kanan.. hehe..

giliran aku terima diploma dari pro cansellor. hehe.. gambar ni keluar kat skrin besar. abah yang amik jugak ;D

selepas keluar dari dewan. hehe amik gambar dengan family. alamak, kabur pulak :(


rumate kesayangan aku. aku duduk satu bilik dengan dia dari sem 3 sampai last sem! pehh lama woo~ hee dia selalu ada dengan aku masa senang dan susah. sayang dia sangat2. kak ika!! ;D

pergi cafe. makan kejap. hehe muka dah berminyak, lipstik pun dah hilang. hahaha.. bersama bunga sendiri!! :P

my queen!!

my king!!

bergambar kenangan di picc. heheh..

jambangan bunga dan teddy bear. couple bear. RM80. beli couple bear sebagai tanda telah berpunya sewaktu konvo.. hahaah,,

hadiah konvo dari abil dan iceq!!! thanx sayang2 ku :) bila rindu korang, nak peluk teddy bear ni kuat2! hehe..

hadiah dari nabila!! hehe eh aku jumpa nabila. 1st time jugak jumpa ni.. hahaha seronok gila sampai asyik nak berpeluk je.. haha.. tapi gambar kitorang ada kat kamera dia. hehehe.. thanx nabila! bear yang gebu macam tuan dia :P

hadiah dari kak ika!! hehehe. thanx!! ;D


konvo kali ni betol2 bermakna buat aku. tersangatlah bermakna, dengan kehadiran mama dan abah, abil dan jugak iceq, semuanya surprise. kegembiraan yang tak dapat aku gambarkan. hehehe.. boleh tak nak konvo macam ni tiap2 tahun?? haha..

kitorang bertolak dari putrajay pukul 6.30 dan terus pulang ke kulim malam tu jugak.. sampai kulim pukul 1 pagi.. terus zzzzzzzzzzz~

nukilan aku pasal abil..






nukilan aku pasal iceq..







antaranya la entry2 yang aku pernah buat untuk diorang.. hehehe. baca la kalau rajin, mengimbau kenangan lalu :P

bye ;P

16 comments:

Woofer Storm said...

fatin,serius sy jeles tau..heheee

tahniah3

►içéq◄ said...

haha, nasib x dukung betul2. kang 1 picc tu tgk ha. haha~ ;P

►içéq◄ said...

buka balik entri nie sbb dah x igt isi dia pasal apa then jumpa nie..

'btol kata ariz..kite smua mmg shati sjiwa..smpi la tertubuhnya grup bdk sengal 1989..ahhah
aku xtau sapa yg sengal sbnrnya...huhu.. ownernye kot.=p'

haha.. aip! aip! kutuk owner ea. tgk nie owner dah dtg. nak kena babab nie.. :P

budakijaupendek said...

congrats tuan blog..
hehe, kenangan indah la ni ^^

rozeeta rashid said...

tahniah!! =D

Tukang Karut said...

tetiba teringat kenangan konvo dulu...

Mila Ahmad said...

tahniah fatin

saperakue said...

jeles!! Congrate sayang~~

Kakzakie said...

Alhamdulillah sebahagian perjuangan telah selesai. Banyak lagi nak harungi Fatin selepas ini...

Tahniah dari kakak ye sayang:)

sahromnasrudin said...

tahniah..semoga kehidupan awak kan cemerlang lagi..syabas ya..

cik aiLebiu said...

congrates on ur graduation :)

Kak Imun said...

Alhamdulillah, tahniah, fatin...:D

gurlzz didie said...

tahniah!!!..

sgt2 sronok tgok kamu dah konvo..

#ciksuzlin said...

congrate~~ :]

Ana Mardia said...

congrats fatin!! xsabaq, lepas ni kami pulak!!! yahooooo!!

JarN Eha said...

congrates..29 oct sya plak..:)grade

ARTIKEL RAKAN BLOGGER