Friday, October 21, 2011

APABILA DORAEMON BERUBAH WATAK

salam..

doraemon doraemon. memang menjadi kegilaan kita sejak dari kecil lagi sampai la sekarang. hehe lama sangat dah aku tak tengok doraemon, sejak kerja kan =p

tipu la kalau ada orang cakap dia tak pernah tengok doraemon =p sapa tak kenal nobita, sizuka, dan giant? kui3~

cuba bayangkan apabila doraemon berubah watak. tak nak la tengok doraemon asyik berlakon dalam cite doraemon je kan. hihi apabila doraemon berubah watak..

jom layan~
























amacam?? hahaha kelakar gila kan.. paling kelakar yang fast food tu.. kfc dan mcd. :))

ingat doraemon boleh keluarkan benda ajaib dari poket dia je ke? berubah jadi watak lain pun bolehhhhhhhhhhh :))

8 comments:

ezzu said...

hahahaha...dh tgok gmbr yg doremon jdi tua...ezzu tgok memg kelakar...hehehe

Fatin Mraz said...

alahai cutenye..

Fatin Mraz said...

alahai cutenye..

Bardboo said...

haha..sabau jek la...

sizuka[Izzati] said...

AHAHAHAHA comel!

Tukang Karut said...

macam tak sesuai je...

Chaza said...

eee comey nye.mana dapat gamba nie.huhu

Mizz Atie Zieya Shukri said...

doraemon tetap pujaan dihati..heheh

ARTIKEL RAKAN BLOGGER