Saturday, October 15, 2011

OHH MACAM NI YE MIMIK MUKA ORANG BILA MASUK RUMAH HANTU.. HAHA!

salam..

selama 22 tahun ni, belum pernah aku menjejakkan kaki ke mana2 rumah hantu di fun fair.. haha. serius. tak pernah. banyak dah fun fair aku pergi dan kesemua fun fair mesti ada rumah hantu tapi aku tak pernah masuk sekali pun. mama tak bagi. dia tau aku jenis penakut.. hahaha..

dan bila aku tengok gambar2 ni, baru aku tau, ohh macam ni ye rupanya mimik muka orang bila masuk rumah hantu. memang dasyat la :)) yang lelaki pun penakut, apatah lagi perempuan ye dak? lama dah tak pergi fun fair. dulu masa kecik2 aje la selalu pergi.. haha..

jom layan gambar2 di bawah :))















tu dia aih..

dulu2 aku dengar cerita, kalau rumah hantu je mesti ada kes hantu raba. ntah apa ntah diorang raba. huhu gerun dengar. aku takkannya nak masuk rumah hantu.. hahaha walaupun bukan hantu betol.. :))

korang, pernah masuk rumah hantu tak? macam ni ke rupanya? kehkeh

11 comments:

zahidah seran said...

pernah masuk.
tapi tak taule rupa huduh gini gak kot...

- abdul hadi abdul muti - said...

ada kawan saya cerita, hantu tu gatal pergi mintak no telefon.haha

fieda said...

mcm2 style mimik muka ketakutan..

#ciksuzlin said...

ooo..seram2.hantu tak seram pulak tengok muka diorang ni~~hahaha.

Gen2Merah said...

ahahahaha.. kelakar lah plak kan tengok mimik muka orang yang takut ni... ehehehe....

shahrul ™ said...

gambar last terbaik..hahahahha...guling2 gelak tgok..muka mcm nak trberak je

shahrul ™ said...

gambar last terbaik..hahahahha...guling2 gelak tgok..muka mcm nak trberak je

Ini Bunga Sakura said...

:D hahahaha. cute gila muka2 dia orang tu. Pernah masuk rumah hantu tapi tutup mata 24jam. kekekeke

~C-K-K~ said...

hahaha... aksi spontan diorang bila jumpa hantu... lawak2!!

JOm!!
http://jomkongsistory.blogspot.com/

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kalau fifi takut, rasanya lari pecut je kot, tak dan dh nk buat muka takut bagai!

Mila Ahmad said...

hahaha..tergelak tengok muka sorang- sorang mcm²

ARTIKEL RAKAN BLOGGER