Thursday, October 27, 2011

LIDAH KUCING YANG..??

salam..

selalu kita tengok mata kucing je kan, pernah tak tengok lidah kucing dekat-dekat? aku rasa macam tak pernah. huahua ala tak sempat pulak nak check lidah kucing aku dulu. kehkeh. tak apa la, kucing  kan adaaaa..

mata kucing memang comel. seronok sangat la kalau orang kata mata awak tu mata kucing, comel.

tapi kalau lidah kucing? comel ke? ahaks

layan gambar lidah kucing~ yang tak suka kucing dinasihatkan jangan tengok.. HAHA..











tak pernah pulak aku terfikir lidah kucing macam ni. tu apa tu? duri ke apa? tajam tak? =,=

lidah kucing yang??? *sambung sendiri*

18 comments:

SkEMmAtiXx said...

ala.. xtajam pn..
aku pn xkesah klu kucing aku jilat2 tgn aku..
haha..
fungsi bnda tu utk mcm bg cengkaman la..
klu x mcm ne dia nk minum air...
makan..
and brsihkn badan dia..
rasa2 nye klu lidah dia mcm kita..
boleh ke dia nk tngalkn kotoran kt bulu2 dia??
huhu..
inilah ciptaan tuhan..

Onitsuka_hana said...

yang macam zap on. Alaa yang cm pelekat kasut sekolah tu :)

Fatin Mraz said...

mm..scary ler..

Azzah said...

tak sangka pulak cam ni lidahnya..tak penah check pun

ieLa yaaCoB said...

bsisik..mcam lidah ular pon ade..hehe..tapi kucing ttp comei..=p

Mizz Atie Zieya Shukri said...

bukan duri la yunk...
tak sakit pun klu kucing jolat tgn kita...mesti ada sebab npa lidah dia cm tu..untuk mkn or minum ka....tmbh2 dia suka jolat bulu dia....lagi la bermkna... ;)

mashi said...

x tajam pon... ske bila kucing aku jilat pp aku ngan lidah die tu hahaha

Gen2Merah said...

ooh ,patut lah dia kesat2 tangan kita macam melekat.. rupanya macam ada duri halus dalam lidahnya.. ehe

Mila Ahmad said...

lidah kucing ni kesat tau...org dulu penah cakap klu ade luka pas 2 kena jilat dgn lidah kucing mesti cepat sembuh!

Kakzakie said...

Fatin... boleh buat sup lidah. Hahaha....

merahitujambu said...

wow..first time th..tp x tajam laa..rasanya dia nk jilat air senang tu..sbb dia bukan leh hirup air cm kita

oya said...

sy pun xtau lidah begitu rupenye..

Tukang Karut said...

tu untuk bersihkan bulu dia tu...

Peto (nurul izzati) said...

xtau pulak lidahnye mcm tu ;o

rozeeta rashid said...

macam tu rupanya lidah kucing. tak perasan pulak sebelum ni.

Woofer Storm said...

yang seksi..hehe

lain mcm je tgk lidah kucing ni..heeee

velasrizal said...

eeeii geli la palk i tgk..

AL-AFIQ said...

oo.patutlah time kucing jilat2 tangan atau kaki rasa macam kasar je.btw,nice info.=)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER