Saturday, July 28, 2012

I LIKE YOU BECAUSE

assalamualaikum ;)

cerita dah lama, baru aku nak bercerita.. haha tapi boleh kan? kan? kekeke tak basi pun lagi.. lagipun tahun ni punya.. kui3~

sekarang dalam subjek communication skills, kitorang tengah belajar pasal interview. ni kisah yang aku nak ceritakan pasal part sebelum ni, masa belajar public speaking. sesi terakhir dalam kelas tu, miss ju bagi sehelai kertas dan kita kena tulis nama kita lepas tu pass2 kat member2 supaya member2 akan tulis pasal apa diorang suka kita. hehehe..

kelas aku ada 7 orang semuanya. jadinya aku dapat 6 respon berbeza dari 6 orang kawan aku. kehkeh


sehelai kertas membongkar segala pandangan. kekekekek..


sara 

i like you because

- you are cheerful, funny, easy to make friends with and caring.

hidayah

i like you because

- u r so 'manje', funny and so talkative.

- and 1 more thing because you scare with cockroach.

hafizi

i like you because

- you are funny person

- your laugh

-you like to eat (you eat everything)

najwa

i like you because

- you are funny, always smile and laugh.

- you are nice and caring when you always text me and ask about me, you the first person i know when im here.

- you always said najwa choki choki like my nickname in facebook and call me najwa latif. i like you. hehehe

yana

i like you because

- laugh same as me. hahahahah

- easy to communicate

- always make fun with me. hahahah

-nice person

-funny person


ni semua respon diorang kat aku. hahaha dan semuanya cakap aku funny person. hahaha 

apa-apa pun aku ok je dengan semua classmate aku. diorang sporting dan saling bantu membantu. alhamdulillah, bersyukur dapat classmate macam ni. heheh..

ok aktiviti hari ini, nak shopping raya bersama wawa, nak ikut??? jom! ;p

16 comments:

Mila Ahmad said...

i like u because ur friendly :)

Onitsuka_hana said...

:) hana takut lipas gak

nur anis said...

jom shopping..:)

HeNRieTTa JoSe said...

bstnye shopping......love it when everyone is so nice to me...hehehe...u r a nice friend....thats why everyone likes u....

Tukang Karut said...

so... boleh masuk raja lawak musim depan la ni ye?

~~oOpEt~~ said...

dont love me? ekeke :D

budakijaupendek said...

yep. like u because ure friendly sis :)
selamat berpuasa.

kay_are said...

so kesimpulan nye.. ko memang sorang yang funny.. sume cakap camtu.. =)

Marya Yusof said...

As salam Fatin,

Takut lipas ke? Akak geli cicak! hehee... I like you because of who you are :))

Sue Unnie.. said...

u r funny person.. bru tau..hehe

Sue Unnie.. said...

u r funny person.. bru tau..hehe

adan said...

orang yg bersifat funny ni mudah didekati.. maksud aku akan dapat ramai kawan..

are_lin@yu said...

wahhh funny?ni yg suka kwan ni..salam 12 ramadhan fatin ;-)

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini balik...HAHA bestkan kalau ada kawan-kawan mcm ni..tengok muka pun dh tahu seorang yang kelakar :)

salam kenal.

nanakimie said...

hehe,nana dulu dak2 clas tulis kat ketas sal diri nana,mcm2 respon,lucu je bila baca:)

sHaR!Na eLyaNa said...

funny//like me :P

ARTIKEL RAKAN BLOGGER