Friday, July 6, 2012

RINDU NAK AKTIF BALIK

Assalamualaikum ;)

hai! hai! hai! amboi baru ada masa nak update blog aih. tu pun mata mengantuk gila dah ni. kakaka tapi sebabkan esok cuti, tak de kelas so kita online kejap eh. tak la kejap mana pun kan. kikikiki.

rindu rasanya nak aktif balik blog! tak sempat nak blogwalking lagi. sempat update lepas tu baca komen2 je. huu maaf ye kawan2 ;) insyaAllah aku akan kembali aktif nanti! akan blogwalking kembali. rindu rasanya nak baca entry korang.. lama sangat dah ketinggalan ni. haha

start minggu ni aku cuti hari jumaat sabtu dan ahad sebab kelas untuk ahad tu kan kitorang mintak tukar ke hari khamis. so hari khamis memang padat gila dan rasa letih sangat. tapi semangat jugak nak pergi kelas sebab esoknya kan cuti!! haha

lepas tu pasal elaun pulak. kitorang baru tau yang kalau kitorang ponteng satu kelas, elaun akan dipotong sebanyak RM45! fuyoo fuyooo banyak tuuu. hahaha so memang tak de harapan la kalau nak liat tak nak pergi kelas kan. haha lagipun rasa ketinggalan sangat kalau tak pergi ke kelas terutama kelas autocad dan pro e. huuu..

dua tiga hari ni aku tak berapa nak boleh fokus dalam kelas. aihh. penangan apakah ini? hurm. dayah je tau. lalalalala


on the way ke design center. kelas kitorang. ekekeke panas terik..


balik pulak, makan aiskrim. kelihatan asrama kitorang. aku dok blok yang hujung sekali. tingkat atas. sebuah rumah ye. ada 5 bilik ^^


sekarang musim hujan je. dah tak berapa panas dah macam selalu. hehehe

cuti jumaat sabtu ahad ni apa nak buat eh. lama pulak cuti kan. aishh. dayah pulak tak de nanti. kesian aku sorang2. huwaaa T__T *ngada* alaa bila nak mengada lagi kan. lalala~

err itu je la. haha.. nanti aku blogwalking eh. nanti okay! haha cuti 3 hari ni kan, ekekekek :P

takecare!!

13 comments:

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

nak pie maker free tak? atau hadiah awesome yang lain ..join cepat sebelom 10 july !!
(sape taknak hadiah mahal kan?)
http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/07/wowww-1001-giveaway.html

#ciksuzlin said...

rindu Fatin~~~~!

Boni JLL3 said...

takpe..dahulukan mana2 yang penting dulu ye

nanakimie said...

wah,bestle 3ari cuti..hee:)

~~oOpEt~~ said...

weeeei.. rindu sbb lama xnampak hg kt blog wei.. xpa2.. utamakan y perlu dulu :D

~~oOpEt~~ said...

weeeei.. rindu sbb lama xnampak hg kt blog wei.. xpa2.. utamakan y perlu dulu :D

Fendy said...

biasa la...student memg busy..hehe

Mila Ahmad said...

mila pun rindu nak blog tengah gigih update blog dgn blogwalking ni heee...

Ezy Chiaki said...

mtk es krem ckittttt
haha

are_lin@yu said...

wahh macam bez ja fatin..trngin plak ayu nak belajar balik..hehe

HeNRieTTa JoSe said...

wah...chanteknye asrama....selalu lew update blog jika ada masa....

Tukang Karut said...

45???? banyak tu!

Princess Nur said...

macam akak jugak..sibuk dengan keje sampai x sempat update..salam kenal ye fatin.. *dah follow*

ARTIKEL RAKAN BLOGGER