Thursday, August 2, 2012

HAI OGOS!!

 assalamualaikum ;)

sudah masuk hari kedua dalam bulan ogos!! kejap je kan rasa. pejam celik pejam celik masuk bulan kedua aku kat tati ni. alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar. cuma nak update blog selalu tu tak boleh ar, ekekeke asal balik kelas je stress, asal stress je balik kelas. so nak update pun tak da mood. malam2 je boleh online dengan tenang, pagi petang busy dengan kelas. weekend balik rumah, abiskan masa dengan family. tiap2 minggu balik rumahhh okay. untung rumah dekat. hihi.

ok itu baru intro.

minggu ni berjalan seperti biasa. setiap hari berbuka puasa bersama housemate tersayang. samada memasak, atau makan di kedai atau kafe. mana-mana pun boleh. sekali je la merasa pergi bazar naik bas tati haritu. lepas tu pakat dah malas dah nak pergi. kekeek


aku, shikin, dayah dan hana.

maaf, sarah sebagai photographer.

manakala umi dan aisyah tidak dapat dikesan ketika ini :P



menu berbuka puasa kitorang. kekeke

best best. aku suka sangat makan nasi goreng cendawan kalau makan kat kedai makan kak long ni. rm6 sepinggan tapi sedapp. masa ni aku makan koeytiew goreng. esoknya aku makan nasi + tomyam campur + telur dadar. 

yummy2!



permandangan dari asrama kami.. hehehe

indah permandangannya kan.. tambah2 petang2 :P :P




hari jumaat ini aku akan bertolak ke kuala lumpur. bakal menginap di rumah kawan aku, nadiah di bangi. sabtu tu ada majlis berbuka puasa bersama budak-budak grup 1989.  grup yang paling aku sayang walau banyak kisah suka duka bersama. kekeke tak sangka dah lebih 4 tahun kitorang bersama. 4 hari aku kat sana. sampai isnin. maklumlah, isnin cuti. kehkeh.

jumaat bertolak, sampai sana, dating dengan ain. malam tido rumah nadiah. sabtu pagi dating dengan fadh dan nadiah, petang majlis berbuka puasa bersama diorang, ahad ronda-ronda kuala lumpur. isnin balik! ;D

ada sapa-sapa nak belanja aku berbuka puasa? mohon roger cepat sebelum hari jumaat. sekian! ;p

julai berlalu membawa banyak kenangan indah. alhamdulillah.. ;)

belum dapat kad raya lagi tahun ni. sob sob.

baju raya dah beli. 5 pasang sudah. kemain shopping. amboi. lepas ni tak da dahh, tak da dahhhhh. hahaha..

sampai di sini saja bebelan aku pada harini. jumpa lagi minggu depan! assalamualaikum!

9 comments:

adan said...

jumaat ni aku cuti..sempat tak? klu sempat aku belanja nak? belanja jalan2..

pompuan bila shopping mak aih.. 5pasang tu.. hihihi

nanakimie said...

wah,jumpe2 lg ye,hee..best2:)

nana bju rya pn xtau wne ap,akak n mk nana yg uruskn:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh berbuka ramai2..

are_lin@yu said...

byknya baju rya fatin..ayu 1 pn tak bli lg..hehe

HeNRieTTa JoSe said...

selamat bercuti...kitorg ai sabtu pown kje lg....huhuhu....

Tukang Karut said...

syoknya berbuka ramai2...

kay_are said...

mase memang cepat berlalu.. hmm.. mahalnye nasi goreng sampai rm 6.. baik makan kfc camtu =P sampai 5 pasang? aku satu pun tak beli lagi.. err

~~oOpEt~~ said...

bestnya berbuka rmai2 :D rindu pula berbuka time kt hostel dlu :D hehe

sHaR!Na eLyaNa said...

sdpnya mknan tu hehe//puasa..puasa..puasa hehe

ARTIKEL RAKAN BLOGGER