Saturday, July 14, 2012

SWEET TWENTY-THREE

assalamualaikum ;)

hai kawan-kawan! apa khabar? sihat? heehhe harini aku akan berada di balakong. sampai esoknya. pagi 15julai baru aku akan balik ke kemaman. sebab 16 julai aku dah ada kelas dah. so cuti tak panjang. huhuhu..

pergi balakong sebab hadiri kenduri kahwin sepupu. aku dah bagitau hari tu kan? :P

harini genaplah 23 tahun aku hidup di muka bumi ini. alhamdulillah. aku masih berada di sini. syukur kerana Allah masih panjangkan umur aku..

penghargaan yang utama haruslah diberikan kepada mama aku. tanpa beliau, siapalah aku di muka bumi ini. hik hik. keduanya, kepada abah aku. yang sentiasa ambil berat kat aku selama 23 tahun. terima kasih banyak-banyak.

sedikit info pasal aku ketika ini. berusia 23 tahun, dilahirkan pada 14 julai 1989 di hospital kulim, kedah. sedang mengikuti kursus peningkatan kemahiran siswazah dalam bidang industrial design di terengganu advanced technical institute ( TATIUC) di kemaman terengganu. 







apa-apa pun kehidupan aku sekarang ni lebih baik dari sebelumnya. pengalaman lalu banyak memberi pengajaran kepada aku. pengalaman sebagai cikgu, yang mengajar kita bagaimana menjadi lebih baik..

indah bukan?

dah 23 tahun. mama ketika usia aku dah kahwin. hik hik ok aku bila nak kahwin ni? muahaha. 

dan harini jugak nak jumpa kesayangan2 kat balakong nanti. sukanya sukanya! semoga segalanya berjalan dengan lancar. betapa rindunya aku pada mereka semua. rindu rindu sangat!!! :)

aktiviti pada 14 julai akan diupdate nanti. kikikiki kat sana nanti haruslah busy, ye dak? ;p



sepanjang masa minggu ni aku bersama dia. hehe rumate aku. aku bawak dia balik rumah lepas tu nanti dia akan ke balakong bersama family aku jugak! yeay!! happy2!


May Allah bless all of you and me! ;D

17 comments:

SaidatulAzwa said...

Happy Birthday !
tolong klik kejap boleh ?
http://heartbeat.my/index.asp

~~oOpEt~~ said...

Happy birthday fatin :) dh 23 tahun.. muda lagi aku fatin.. haha.. lawak je :) cpt2 jemput kawen k :D

are_lin@yu said...

alhamdulillah..setiap yg brlku psti ada hkmahnya.pnglmn mmtngkn kta.mndwsakan kita.ayu tmpang epy utk fatin..epy bday dear..smga sntiasa bhgia d smping org yg trsyg..msih rmai yg sygkn fatin..ayu pn syg.hihi..smga pnjg umr n dmrahkan rzki.tau..amib

nanakimie said...

epy sweet 23:)
moga pnjg umur & dimurahkan rezeki...amin...

p/s: hee,beza 5bulan je kte^-^

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dear..byk hadiah menarikk

Boni JLL3 said...

happy birthday to u!!! semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. amin

Nurfarahin Yusof said...

Happy Birthday
May ALLAH bless you

Ezy Chiaki said...

epy besday!

Kak Imun said...

Selamat Hari Lahir, fatin. Semoga keceriaan, kebahagiaan dan kesihatan akan sentiasa menemani fatin sekeluarga. Amin......:D

sizuka[Izzati] said...

happy birthday fatin!!:D

have a blast~!

Qhaifa Nur said...

hepi besday....

HeNRieTTa JoSe said...

Selamat Hari Lahir

Tukang Karut said...

zum geburtag viel gluck...

eita said...

Happy belated bday...

Lma x singgah sini

Mila Ahmad said...

wah, fatin hepy belated birthday heee...:)

CIK TOM said...

happy birthday fatin!

ciktom pun pernah kursus water n waste water analysis kt sn awal thn lepas...hehe

ciktom nak jemput join giveaway blog cik tom kl free;

http://www.ciktom.com/giveaways-kedua-dari-blog-cik-tom/

kay_are said...

hepi belated besday!! sori r lambat wish.. aku tak online sangat weekend ari tu.. huu

ARTIKEL RAKAN BLOGGER