Sunday, July 22, 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....

assalamualaikum ;)

dah lama sangat aku meninggalkan aktiviti aku join giveaway contest segmen dan sebagainya. boleh kata semua itu terjadi apabila aku start belajar di tati. maklumlah busy sikit. hihihi. busy dengan kelas, dengan kengkawan sampai tak de masa. blog contest aku pun dah bersawang-sawang dah. aku rasa semuanya dah tutup kot penyertaan. aku beum check lagi. nanti kot. hik hik

ni segmen dari kawan aku, ayu, macam best, so aku nak join! lama dah tak join kan. hehehe





syarat-syarat penyertaan

1. Buat 1 entri dengan tajuk Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....
(sambung kan ayat itu contoh:saya blogger dari Selangor)
2.letak banner diatas dan link kan ke entry ini
3.Follow Blog Ayu dan Queensbox jika sudi ;-)
(jika follow bagitahu ya,Ayu akan follow balik)
4. Taq seorang kawan anda
5.Tinggalkan link entri di entri Ayu ini.
6.Siap!..mudah tak?hehe


saya blogger dari terengganu. daerah kemaman, area chukai. eh? 

sapa-sapa ada dekat2 dengan aku, roger2 la eh. mana tau boleh berbuka puasa sama-sama ke nanti kan kan. haha..

nak tag, ehem ehem sapa eh? OOPET ar. oopet, please join!! :P

mengambil kesempatan ini untuk menanyakan, korang blogger dari mana eh??? sekian.

20 comments:

~~oOpEt~~ said...

tudiaaaa.. tag mai dh.. okok.. ty fatin :) InsyAllah join.. syarat pn xberat.. haha

Zatty Musyux said...

ANDA diTAG http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/07/5th-ohmyenglish-giveaway-by-farain.html

Tukang Karut said...

selamat maju jaya...

nuyui a.k.a miss YUI said...

jauh nak p ni fatin..hihi.

are_lin@yu said...

fatin!!! tq join segmen ayu..hehe..t ayu updates warna hijau ya ;-)...klu kt terengganu lh jpa..hihi..insyaAllah klu ada jodoh kita jpa..hehe

kay_are said...

aku pun lame tak join segmen.. huu.. ringkas nye segmen! selamat bersegmen ye

HeNRieTTa JoSe said...

Gud Luck...Salam Ramadhan....

Lyaa Suriany said...

Orang teganu upe nya
jiran le kite

are_lin@yu said...

ayu dah updates warna hijau tau ;-)

SuparMan SuaRez said...

Salam Ramadhan..
Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

wan nurul hezrina said...

salam ramadhan,lama tak singgah blog fatin=)

akak blogger dr melaka=)tapi keje kat putrajaya..
http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html


waaa ganu suka g sbb banyak kopok ikan=)

~Sweet Honesty~ said...

hye..saya blogger dari nepal.. salam kenal..(^_^)

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Deqla manjew said...

hye! saya blogger dari KL..jemput la ke blog sy...salam ramadhan... :)

http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

adan said...

salam ramadhan.. hye.. orang terengganu rupanya.. agak2 dekat tak rumah ngan rumah ustaz azhar idrus?

nur anis said...

salam kenal dari selangor..:)

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

taqiee din said...

salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

iena_gie said...

Dah follow sini juga.. jemput follow blog saya pula ye =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Ct Noraishah said...

salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html?zx=4cfc8f65d5981655

Rafiq Naemah said...

tumpang lalu...^_^
http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

ARTIKEL RAKAN BLOGGER