Wednesday, January 4, 2012

WORDLESS WEDNESDAY : INI RUPANYA BAKSO

salam..


inilah bakso. 1st time tengok bakso depan mata. abah yang order. masa ni kat muzium negara. aku dan mama tak makan pun. hehehee..

tak pernah makan lagi bakso. tak rasa pun bakso ni hari tu sebab mood tak baik, sakit perut. haha..

ohh macam ni rupanya bakso. selalu tengok dalam sinteron je.. weee


korang pernah makan bakso?

8 comments:

Gen2Merah said...

hehehehe, bakso ni selalu menjadi makanan utama kat Tempat saya...

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow
lg 1 pakjoe dh tekan iklan dekat blog nie...pakjoe nk bg duit sikit kn dh nk bka kolah hahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

suka!! bila bebola dia byk..

Pondok Usang said...

ya.. beginilah rupanya..

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

Baks0 kt f0odc0urt mydin mall KT sedap!!xtau ade ag ke x..huhu

cerita best said...

nk sikit benda 2 leh x hahahah

Brothers Sam said...

kesukaan bro ni..dulu x brpa suka dh cuba nk selalu .. Bakso .. :)

Myshdorm said...

sedap giler..sedap bebola daging dye tu..rasa lain je bebola tu...saya makan orang indonesia buat..memang lain dari org malayu buat...cuba lar^^

ARTIKEL RAKAN BLOGGER