Tuesday, January 3, 2012

PILIHAN KETIGA NAMPAKNYA TIDAK TEPAT

salam..

aku dah ada kat kemaman! yeah. semalam tak update blog sebab tak jangka pun nak balik kemaman harini. maknanya 3 hari 2 malam la aku berada di KL. hik hik sewa kat selesa inn hotel. depan maju junction. pehh memang betol-betol tengah bandar la. pegi dataran merdeka jalan kaki je. kui3

bab tu aku akan cerita di lain entry. insyallah. pasal malam tahun baru, gambar tak de, semua video je. sebab kamera aku ni bila malam, video memang clear dan cantik. nak snap pic tak elok. ekekeke. so tak de la gambar malam tahun baru di dataran merdeka. aku pergi dengan mama dan abah :)

kisah ni berlaku pada 2 jan. ketika on the way nak balik kemaman.

aku paling suka kalau abah berhenti kat RNR, sebab toilet dia bestt. cantikk. nyaman.. dan aku rasa trauma kalau balik tempat yang sepanjang jalan tak de RNR, toilet banyak lipas, rama-rama dan macam2.

aku singgah kat salah satu tempat rehat di pahang, daerah mana aku pun dah lupa. kawasan tu kecik je.

masuk toilet pertama, tolak pintu. check belakang pintu, ada kumbang. okk blah.

masuk toilet kedua, tolak pintu. check belakang pintu. ada belalang. arghhh >,<

pergi ke luar, panggil mama.. kehkehkeh *anak manja* :P

toilet terakhir jadi sasaran.. toilet ketiga..

usha sana sini, tak de apa2, yess! eh ada kekatu je. tu pun dah mati. arghh tak apa. kekekke..

tapi....

masa tengah ada dalam toilet, tetiba seekor katak montel keluar dari lubang air kat bawah jenguk kepala keluar. hampehhhhh!!

sebabkan terkejut, aku lari keluar dari toilet tanpa sempat nak sempurnakan pakaian. dah la ada oranggggggggggggg. muahahahahha..!!

mama kata, lagi bagus belalang kecik dari katak besar tu. wekkkkkk~ heee




toilet kat hotel sangat besttttttttttttttttt. dengan bath tub, cermin besarr, air panasss. pehhh

agaknya lepas ni kalau nak masuk toilet yang agak seram, kena mama teman jugak, ye dak?

5 comments:

MaryaYusof said...

Akak geli masuk tandas yg kotor...sanggup tahan nak lepaskan hajat..huhuu... kat sini dlm toilet xde ait, ade tissue je...erk..

Brothers Sam said...

ha3... panakut gak fatin ni ye ... bro cicak amat mengelikan ..he3..

wan nurul hezrina said...

eiii teruk sungguh smpi ada katak..selalu potong stim nk melepas klu kotor..huhu..jagailah tndasvkiter

farahadilah said...

kahkahkahka.. leh bayangkan la macam mana.. kahkahkah

Tukang Karut said...

itu baru hotel selesa tu... kalau duduk legend mau tak nak keluar toilet agaknya... huhu...

ARTIKEL RAKAN BLOGGER