Saturday, January 7, 2012

WAJAH AARON AZIZ, HANS ISAAC, NORA DANISH, FASHA SANDHA, REDZA MINHAT, FAZURA DAN NEELOFA KETIKA TUA

salam..

sebelum beautifulnara mencuba untuk selebriti kacak dan cantik ketika ini, aku dah cuba pun untuk aku.. muahaha.. KLIK SINI untuk baca entry dulu2. wajah ketika tua. aku tak pasti samada abang nara guna application yang sama atau tak dengan apa yang aku buat dulu. kui3.

mari kita lihat wajah selebriti apabila mereka tua. keh3. entry hanya untuk suka-suka. guna application je ni. mana tau kan wajah sebenar nanti XD

1) AARON AZIZ - hero pujaan malaya.

sudah semestinya tetap kacak dari dulu kini dan selamanya. hik hik

2) HANS ISAAC
tetap kacak ;p

3) NORA DANISH
comel jugak. hahaha.. :P

4) FASHA SANDHA

tak nampak tua pun~ kui kui

5) REDZA MINHAT
manis jugak walau ketika tua. XD

6) FAZURA
tak hilang kecantikan fazura walaupun dah tua XD

7) NEELOFA
tetap VOGUE!!

amacam? hehehehe anda cuba aplikasi wajah ketika tua ini di in20years.com. tu yang aku buat la. yang beautiful nara aku tak tau la pulak. pergi tanya dia sendiri k.. hehehehe

10 comments:

Cik tikah said...

semua x nmpk tua sgt tpi yg fasha tuh real. hehe

MaryaYusof said...

Mcmanalah rupa aku dah tua nnt ek... sempat ke tua...erk...

zOeY zAu YaH said...

mgkin sama kan? hehe

Nelly The Strange said...

fasha nampak sangatlah tua nya ..
nora danish nampak lagi comelnya !
:)

Tukang Karut said...

masih lagi nampak cantik...

cerita best said...

hahahaha mmg tua hahaha

Mila Ahmad said...

aaron aziz memg nsem even dah tua.

wan nurul hezrina said...

nampak dah tuapun stil cumil2 lagi=)

roziahojijie said...

alah , artis kan , mesti dorg gne pape kat muke dorg nanti spya jgn bg nmpk tua .. w/pun umur dah tua teknologi kan da canggih :)

nabila faryzza said...

muka hans mcm xberapa nk tua. muka fazura nampak sgt. omg! hahaha

ARTIKEL RAKAN BLOGGER