Thursday, January 12, 2012

TOP 5 ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN. ADA YANG DIJANGKA, ADA YANG TIDAK DIJANGKA

salam..

aku nak jugak update pasal top 5 anugerah bintang popular ni!! ekekekekek. tapi versi ayat aku sendiri.

pernah jugak mengundi, tak pernah menang pun. cipta slogan bagai nak rak, tak de rezeki nak menang. hehehe lepas tu dah beberapa tahun tak mengundi. :P

calon-calon yang berjaya ke peringkat akhir anugerah bintang popular 2011 adalahhhhhhhh :

PENYANYI LELAKI

1) Faizal Tahir
2) Anuar Zain
3) Aizat
4) Black
5) Hafiz

pilihan pertama = tengok pada kemantapan nyanyian, faizal tahir akan menang. ekekeke. pilihan kedua, black

PENYANYI WANITA

1) Najwa Latif
2) Yuna
3) Stacy
4) Alyah
5) Shila Amzah

pilihan pertama = Yuna. ekekeke kalau siti ada, siti menang :P pilihan kedua = shila amzah. boleh? :))


ARTIS DUO/BERKUMPULAN

1) 6ixth Sense
2) Bunkface
3) Forteen
4) Jaclyn Victor/Ning Baizura/Shila Amzah
5) Meet Uncle Hussein/Hazama

pilihan pertama = tentulah bunkface. peminat kipas susah mati ni :)))))))))))) pilihan kedua, Jaclyn Victor/Ning Baizura/Shila Amzah. lagu beribu sesalan sangat menusuk hati. Forteen pun tercalon? tahniah! artis baru ni ;D

ARTIS BARU LELAKI

1) Johan Ariff As'ari
2) Hazama
3) Awi Rafael
4) Aeril Zafrel
5) Beto Khusyairi

pilihan pertama = tentu lah JOHANNNNNNNNN~ tak de pilihan kedua, paham!! tettttttt :P :P

ARTIS BARU WANITA

1) Tasha Shilla
2) Najwa Latiff
3) Neelofa
4) Nur Fathia
5) Izara Aishah

pilihan pertama = tasha shilla! ekekke harap dia menang. kalau dia tak menang, najwa latiff pun boleh la :)) izara aishah tercalon jugak! nama baru! ;D

PELAKON FILEM LELAKI

1) Aaron Aziz
2) Shaheizy Sam
3) Adi Putra
4) Samsul Yusof
5) Bront Palarae

pilihan pertama = tentulah shaheizy sam!! semua filem sam aku mesti tengok okayyy. ekekeke kalau sam tak menang,, errr aaron aziz pemenangnya! :P

PELAKON FILEM WANITA

1) Lisa Surihani
2) Maya Karin
3) Diana Danielle
4) Yana Samsudin
5) Eja

pertama, aku harap yana samsudin menang sebab lakonan dia best2 tahun 2011 ni~ kedua, err mungkin lisa surihani? ekekeke


PELAKON TV LELAKI

1) Aaron Aziz
2) Adi Putra
3) Remy Ishak
4) Fizz Fairuz
5) Fauzi Nawawi

pilihan pertama = err shaheizy sam tak de eh? waa. ok. pilih aaron aziz. kedua, fauzi nawawi!

PELAKON TV WANITA

1) Fasha Sandha
2) Tiz Zaqyah
3) Nora Danish
4) Scha Alyahya
5) Rozita Che Wan

pertama = sudah semestinya fasha sandha. kedua, nora danish. keh3

ARTIS KOMEDI LELAKI

1) Zizan
2) Johan
3) Nabil
4) Along Cham
5) Afdlin Shauki

pertama = pastinya zizan! kedua, pastinya johannnn. ketiga, sila ikut turutan pencalonan!

ARTIS KOMEDI WANITA

1) Noorkhiriah
2) Sharifah Shahira
3) Didie Alias
4) Kenchana Dewi
5) Enot

aku rasa biarlah noorkhiriah menang lagi~ heeeeee

PENGACARA TV LELAKI

1) Aznil Nawawi
2) Faizal Ismail
3) Ally Iskandar
4) Awal Ashaari
5) Zizan

pilihan pertama = faizal ismail~ kedua, aznil nawawi. okay? kui3

PENGACARA TV WANITA

1) Fara Fauzana
2) Cheryl Samad
3) Sharifah Shahira
4) Raja Azura
5) Nurul Syuhada

haruslahhhhh FAFAU yang menang. kalau tak, errrrrrrrr,, sapa lagi erk =,=

PENYAMPAI RADIO LELAKI

1) Faizal Ismail
2) Aznil Nawawi
3) AG
4) Halim Othman
5) Khairil Rashid

aku pilih faizal ismail!!

PENYAMPAI RADIO WANITA

1) Fara Fauzana
2) Linda Onn
3) Raja Azura
4) Abby Fana
5) Sharifah Shahira

pilihan pertama = fara fauzana!!! hehe kedua, linda onn~ ;D

err err itu pandangan aku pada mata kasar. dengan mata empat ni.. dengan spek kan. haha :))

aku harap,, harap jugak.. shaheizy sam menang lagi bintang paling popular. keh3

nak mengundi dalam paper, tak cukup masa la pulak. mengundi dalam blog diterima tak? jap nak cipta slogan XD

9 comments:

amir aizat said...

yeay AIZAT ader, hehe

B33HA LoV4to said...

saya suka aizat jeeee~ haha oh aaron aziz pun bole.. hee

Tukang Karut said...

tak ada nama aku pun...

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh nak undi sapa2..hihi.

kak ina kl said...

wow Aizat tu yang akak paling gemar..

wan nurul hezrina said...

adagak beberapa pilihan..akakpun suka ngan shahiezy sam..

cerita best said...

eeeemmmmmm pakjoe je x tercalon hahhahhaha

budakijaupendek said...

hahaha
slogan pe kak ?

nabila faryzza said...

rasanya pelakon tv tu mcm remy ishak je. meletup gak dia tu even kte xberapa suka. haha!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER