Friday, January 6, 2012

SEKITAR MALAM TAHUN BARU DI DATARAN MERDEKA

assalamualaikum..

entry ni pulak berkisar kisah petang dan malam tahun baru di dataran merdeka.

untuk pengetahuan korang, abah memang tak biasa bawak kitorang pergi sambut apa2 saja waktu malam. 1st time pada tahun lepas, tu pun kat kemaman. jom heboh pulak last aku pergi form4, lastt. sampai sekarang tak de.

sebabkan tahun ni, 31hb aku ada kat KL, abah bawak kitorang pergi dataran merdeka..

petang 31hb tu kitorang pegi dah. jalan kaki. mak aii. pengsan. hahaha.. ramai gila orang masa ni. baru petang. kitorang usha-usha lepas tu ambil belon ambank group banyak2. free ye. belon yang dah siap, aku dapat 2. yang belum siap, diorang bagi 4, satu beg ada 2, maknanya 10 belon kitorang dapat. wehuuu


nak jugak amik gambar :))


tempat kitorang amik belon..lalalala~


lepas tu kitorang balik,makan, rehat kat hotel. lepas tu dalam pukul 10 malam baru kitorang pergi.

sesak gila. dengan orang ramai dan kebanyakannya adalah warga asing! mak oiii. bila dok ramai-ramai kan, terhimpit2, diorang pulak suka main rempuh orang lain, aku rasa macam nak pijak je kaki diorang. agagaga..

bau tak payah nak cakap la. aku rasa macam nak rakam je bau2 yang ada. mak oii. kalau bau rokok aku boleh tahan lagi, ni bau ketiak! bau busuk badan! macam 80 hari tak mandi. tengok2, warga asingggggggg~ haiyyaaa.

nasib baik la pergi dengan family. sentiasa dengan family. dok mana2 pun dengan family. hehehe..

ni gambar yang abah snap, kamera aku semua video je aku rakam termasuk persembahan artis2. aku tak amik pic pun. video je ada. hehe.

bunga api di dataran merdeka.







persembahan artis yang aku sempat tengok, shuib, jep, misz nina, one nation emcess, faizal tahir, noh hujan, awie, m nasir, jamal abdillah. tu je kot. pastu nampak nazmi faiz! hahaha..

nak jumpa orang pergi dengan family memang payah, kebanyakan diorang lepak dengan couple masing2, dengan kawan2, seksi seksa semua ada, rambut pacak, senget, semua ada, 10 kaler rambut pun ada, dan macam2 la~

pukul 1 lepas persembahan awie, kitorang berangkat pulang. nak makan!! hahhaa


nak satu! nak satu!



gelap, malap. kamera aku telah kehilangan flash. arghh. rosak apa ntah. adoyai..

aku tengok kiri kanan, nampak je perempuan bertudung, pakai baju ketat, seluar ketat, pegang tangan boifren dia. peh. aku tengok jam, pukul 1 dah. haha. seumur hidup aku, aku tak penah berada dengan lelaki sampai pukul 1. paling lewat pun sebelum pukul 10, tu pun dengan je, pergi makan. hee.

kebiasaan memang aku akan keluar dengan family. :)

lepas tu kitorang pulang ke hotel dan tido tanpa sedar.. HAHA ;D

dan ketika merakamkan bunga api di dataran merdeka la, umur aku dah masuk 23 tahun.. hahaha..

3 comments:

Brothers Sam said...

meriahnya ..bro x berkesempatan pun nk prgi pdn hal duk kat Bangi je ..he3...

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

plg lewat berada d samping lelaki sepanjang malam..naek bas stp x blek UMT-Kajang-UMT..haha =p

ak slalu jln dr pasar seni smpai maju junction ikut masjid india n pergi ke stp sudut arked kt jln TAR..lpas ko try la klau dtg kl lg..konfem jdik sekeping cm ak..

sahromnasrudin said...

dulu md sy duk kl..selalu gak join sambutan mcm nie.. la nie dah duk jauh,, tak dapet la

ARTIKEL RAKAN BLOGGER