Tuesday, April 26, 2011

INTERNET LAJUNYAAAAAAAAA. SAYANG MAXISSS!

salam

entry kali ni agak gedik. aku dah lama tak gedik2 dalam entry. hahaha mood tak okay sangat ni. agak ting tong jugak. asyik menangis je kan. keh3. nak happy2 je la harini. tak nak bazirkan air mata lagi. dah la mahal! kui kui

semalam dan hari nii.. internet kat rumah aku laju gila! peh, aku tak tau kenapa. secara tiba2. laju gilaaaaaaa. aku cepat2 bukak youtube. sebelum2 ni tak penah bergerak langsung tapi semalam laju gilaaaaaaaaaa. tengok youtube macam tengok tv. tak de sangkut2 langsung. kalau tak dulu, video 16 saat pun 15 minit punya loading. peh!

ketika ni aku sedang layan hantu kak limah. sebelum tu maharaja lawak. habis semua video aku bukak. eh semua video kumpulan sepah, jozan, nabil dan amir je. hoho. yang lain aku tak tengok lagi.


tengok. line HSDPA. 3 bar! kadang3 4 bar! selalunya 1 bar je weyh. tak ke teruja lebih nampaknya hari ni.. hahah.. yang merah kat video tu bergerak lajuuuuuuu. peh. ni yang aku suka. macam ni la aku rasa macam dok kulim! lajuuuuuuu! kalau macam ni hari2 la kan, aku tak balik kulim pun tak apa! haha!

mama kata, jangan suka sangat, kang internet slow balik, padan muka. kehkeh

dan saat entry ni ditulis, aku belum mandi+makan lagi. hahahaha..

terima kasih la kepada maxis broadband kerana mengembalikan keceriaanku pada hari ini. muah muah, sayang maxis. dah 3 tahun pakai maxis. aku jamin, takkan tukar ke line lain! takkan!

eh2. aku ada buat contest. simple2 je. teka teki. boleh tengok kat sidebar. nak senang, sila pegi blog contest aku ye :) join la. sama2 kita meriahkan! ;D

mood: nakblogwalkingpuaspuas. keh3


14 comments:

JIJI YU said...

aku satu bar ni pon dah cukup laju mencanak dah..

NOOR FATIN said...

jiji, bertuahnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

alinac lover said...

peh! lajuuuuuuuuuu gila~ best2~

nelly said...

nak sayang sama !

sizuka[Izzati] said...

whoahhhh syoknya internet laju.hehe~

Miss Tira said...

Huuu tak layan langsung Amir. Tak paham lawak dia apa. Tapi tak kutuk tau cuma tak paham je apa yang dia lawakkan. Huhu.

merahitujambu said...

sy guna streamyx je..maxis xde plak.tp kalau nk tgok vedio maharaja lawak ulangan selalu tgok kt ofc..laju je..ekekeke..*buatjahat kt ofc.hehehe

CahayaCintaIlahi said...

wah tak mo nanges2 lagi ek fatin hehe
seronok die ek line laju beshnye..

p/s : sori lama da tak dtg sini hope fatin sht2 je ;)

Gen2Merah said...

wahhh,syioknya kalau line laju.. huhuhu...

cik teynteyn said...

hehehe.

sis sama macam kite lah.

kalo dah line laju macam kilat , dah lupa makan minom ape semua. HAHA..

maxis pulak kalo dia laju , lagu gila. kalau dah slow , mcm hape ntah.. haha ..

tak ber-skype dgn incik abang ker time internet laju ni ??

hehehe

cik azeya said...

di saat komen ini diletakkan, saye belom lagi mandi. hahaha. :P

shahjiehan said...

apa yang laju???

jom baca dan komen Jom Balik Kampung. | ! !shahjiehan [dot] com ! !

hahaha..bayar die mahal x?

Anyez Nasri ツ said...

tk suka alaaaaaam sekitar ! suka buang sampah se-suka hati . so , tkmoh join ! hihi .

chekgu azam aziz said...

hahahaa Maxis na bodek la tuhhh

ARTIKEL RAKAN BLOGGER