Saturday, April 16, 2011

DAPAT WATERMARK BARU! TERIMA KASIH SIZUKA!


salam


aku sedang menunggu beberapa hadiah dari penganjur contest dan giveaway lagi untuk aku buat entry khas untuk diorang. setakat ni dah 5 hadiah dah dapat. cuma belum ada entry khas untuk para penganjur yang menghantar hadiah kepada aku. hehe tunggu ya.. kumpul banyak2 lepas tu buat sekaligus! hoyeh!

kali ni untuk penganjur yang istimewa dan semestinya hadiah yang aku dapat istimewa jugak. ngeh3. jauh dari new zealand! sungguh aku teruja bila aku dapat jugak hadiah dari sana! hehe.. dan beliau dengan baik hatinya telah membuat watermark untuk aku. yeay!

aku masuk giveaway ni!


dan inilah watermark yang aku dapat!

nampak tak? ekekeke. aku suka! cantik! dia macam tau2 je aku suka warna biru muda dengan pink! sehati sejiwa ek? ekeke..


watermark tu kita boleh letak kat gambar la. macam hak cipta terpelihara la. ada cop kita sendiri. nanti bila orang tercopy pic kita ke, orang tau la pic tu sapa punya, dari sapa atau apa2 la. tak la kosong macam tu je~ paham? hehe.. aku selalu buat biasa2 je. aku tak pandai sangat nak reka-reka buat watermark cantik-cantik ni. hehe..

watermark tu, sepatutnya letak la ditempat yang sesuai. jangan la sampai tutup muka, takot orang nampak muka kita. kui kui kui.


contoh macam ni :
teka, siapa saya? keh3


itu gambar terbaru aku. baru je diambil. si ex cakap aku makin kurus. si buah hati cakap aku makin berisi. so sapa aku nak percaya nih? agaga. tipu la kata kurus, nak amik hati ek. hik hik. betol la makin berisi, maklumlah dok rumah aje. makan tido je. huhu..


dan ni hadiah yang aku dapat dari NZ


cantik kan? bila la nak dapat pegi sana pulak. hehe..


bestnya.. dah 3 orang sponsor sesuatu untuk blog aku ni.

1) mula2, cursor aku. yang nama FATIN tu. aku dapat free dari nadia1589

2) lepas tu aku dapat header baru. bukan 1, tapi 2! dari anyss. free jugak! :)

3) dan dapat watermark dari sizuka ni, free jugak! :)


seronok! seronok! seronok!


TERIMA KASIH KORANG!!!! :)


p/s: faiq roslan, sayang rindu. :(

13 comments:

platipus said...

best nye

Miss Tira said...

Wow dah ada water mark nampaknya. Nampak lebih professional disitu. Tahniah :)

nelly said...

lawa seyh ! mau jugakkkk ! ! ! !

aNiS aNiSa said...

bertuahnya kamu!!

nak jugak...jelesnya hehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
rxz 5 speed 6 speed catalyzer

uihhhh satu pembaharuan.... yupppp memang cantik lerrr....

annenyss said...

bertuah ada sponsor . hehe .

bunga said...

nak ugak//

F~CiCAk said...

rindu kat syg jugak.. ^__^

Arpiiz said...

ni yang jeles ni, dia dapat watermark..hehe

try buat watermark sendiri, tapi takde idea..huhu

MataHati @ MH said...

watermark baru lebih simple dan comel

sahromnasrudin said...

tahniah!!! itulah ganjaran hasil dr blogging kan

syahnabil@duitcyber said...

Salam..beruntunglah mendapat semua yang free...itu semua rezeki..Alhamdulillah..syukur.

sizuka[Izzati] said...

hehehehe wahhh sume ada penaja.tahniah fatin :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER