Tuesday, April 26, 2011

DIGI WWWOW AWARDS : JOM EXCHANGE VOTE! ;D

salam..

oleh kerana asyik tengok ben ashaari promote link pasal contest digi award ni, aku dengan rela hati pun masuk! saja nak try2 walau aku tak femes mana pun. haha tak salah mencuba kan? kalau menang, alhamdulillah. :) kalau kalah, adat bertanding. lebih kepada suka-suka ja ni!

aku masuk kategori blogger of the year. hoho..

ni la laman web yang memaparkan blog aku di dalam website tersebut...


dan sehingga kini.. aku dah rank ke 87! jauh ketinggalan tuuuuuuuu. HAHA..


jom ramai2 undi aku. aku okay je nak undi orang punya blog. sapa2 yang dah join digi awards ni, sila la bagitau aku. aku akan bookmark dan vote hari2. exchange vote la kiranya? paham. hehe


UNTUK VOTE AKU.. SILA KLIK




aku promote sekali kawan aku punya blog.. ko kesahkan?? tuan punya blog adalah megat.

vote dia sekali tau.. klik



blog dia best! memang kelakar! aku harap dia menang! hehe


sapa2 yang dah masuk. jom kita exchange vote. tinggalkan link anda di sini. aku akan simpan dan vote hari2. korang pun vote aku la k :)

SILA VOTE HARI2. SATU VOTE SATU HARI. :)


thanx!! jasa baik korang ku kenang sampai bila2 ^___^V

10 comments:

Firdaus Kasim said...

gud luck yew awk :)

kalo menang belanja saya taw.. hehe


Entri terkini :
10 Tempat Terbaik Promosikan Entri Blog

cik teynteyn said...

hehe .. nanti kite undi sis.

tp kalo tak masok contest ni , boleh kan mengundi ? i mean tak perlu jd contestant utk mgundi kan ?

Nur Farah Hani said...

wahhh dier.. okeyh fara vote.. kalo emang dan glamor jangan lupe fara.. ekekeke.. xd

Miss Tira said...

Dah vote dah :)

Novelgurl said...

wah !HEBAT ! rAMAI calon neh ..good luck k ;D

shahjiehan said...

geram tol 3 4 kali dah masuk benda ni..tp xlepas2..conection probs..gerammmm~~ grrr


jom baca dan komen Jom Balik Kampung. | ! !shahjiehan [dot] com ! !

Woofer Storm said...

gud luck tau^^

MataHati @ MH said...

good luck fatin ;)

NOOR FATIN said...

firdaus. thanx ya. hehehe insyallah :)

cik teynteyn, boleh aje awak. hehe :) thanx ya!

farah hani: thanx sgt2 ye. hehehe insyallah tak :)

miss tira, thanx awak!

novel gurl, thanx awak!

shahjiehan, cuba check lagi skali. sy dlu pn mcm tu..wuuuuuu..tapi bila check ada. hehe :)

woofer, thanx ya! :)

matahati: thanx ya! :)

Anyez Nasri ツ said...

alaaaaaaaaaaaaaaa , rugi anyez tk join . if join , sure boleh jatuh-kn rank kakok lagi bawah ! haha .

#muka budak baek .

ARTIKEL RAKAN BLOGGER