Sunday, April 3, 2011

ALHAMDULILLAH, MENANG ENTRY KREATIF GADIS KAMPUNG SEPARA BANDAR

salam

sebelum update entry pasal lain, aku dapat satu berita gembira. hehe. alhamdulillah, tak sangka aku menang entry kreatif dari gadis kampung separa bandar birthday giveaway..



banner contest

ni hadiahnya :


aku amik masa 2 hari untuk baca semua entry2 dia kat blog dari tahun 2008 sampai la yang sekarang ni. hehe. sampai termimpi-mimpi kisah2 dia dalam tu tau. haa. hehe. best2. memang betol2 dapat menyelami hati GKSB yang sebenarnya. walau tak pernah berjumpa dan tak rapat, tapi bila dapat baca semua entry2 dia dalam blog dia, dapat tau dia macam mana orangnya. sejarah hidup dia dan semua2la. kui3


seronok sangat sebab 1st time aku menang entry kreatif. ni kali pertamanya. selalunya lucky draw dan gambar yang dipertaruhkan untuk contest.

terima kasih wan nur hanis ;D

nak baca entry aku yang menang contest ni??? KLIK SINI

dan tahniah kepada semua pemenang! :)

lebih semangat aku nak join contest dan giveaway dan entry kreatif lepas ni!! usaha tangga kejayaan! ^__^V

jom singgah blog GADIS KAMPUNG SEPARA BANDAR ni!

6 comments:

sizuka[Izzati] said...

join GA sy pulak lah :P

Nur Farah Hani said...

wah asyik meanng contest jerk dia.. jelous betull... ;p

Miss Tira said...

Tahniah Cik Fatin. Hadiah tu kreatif sungguh tu. Takde jual dekat mana-mana. Moga lebih sukses lepas ini.

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tahniah lah pada kamu ni mmg rezeki kamu lah.... hadiah tu mmg bermakna kreatif tau.....

aNiS aNiSa said...

salam kenal

nway tahniah sbb menang...

rjennya dy =)

latest entry : Best View~

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

memang tak sia2 la baca sampai 2 hari siap termimpi-mimpi lagi...

tahniah sekali lagi...

adiah tu next week yer saya post..

=)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER