Saturday, July 10, 2010

TAG DARI VIVA SAKURA

salam!

tag! yeay~ dapat tag! sebab tak mau jadikan hutang tag, aku nak selesaikan sekarang.. heee dari VIVA SAKURA. nak kenal, klik la VIVA SAKURA.

1. Apakah yang anda akan buat bila anda tahu kawan anda tikam belakang anda?
-apa yg aku boleh buat? berdoa agar dia berubah dan insaf, selebihnya biarkan Allah yang uruskan semua tu. aku sebagai manusia tiada hak nak balas balik.. :)
2. 6 orang dihati anda?
-abah,mama,  alisya, kak ika dan fiza. cukup tak? hee
3. Anda rasa anda comel?
-semestinya tak! haahha
4. Single or taken?
-taken by puyol. eh bukan2,. haha dengan 
5. Blog yang anda suka?
-blog yang happening, yang kelakar, yang best2, yang menarik hati aku utk membaca lagi. hahha


6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?
-hari2? tak la. haha sebab xde orang nak sepah kan. aku je dok guling2 atas tu~ wee
7. Lagu terakhir yang anda dengar?
-pasrah-erra fazira. berderai air mata weyh. haha
8. Last text message?
-dan abil. mesej diorang serentak. haha
9. Last phone call?
-
10. Hari terakhir anda menangis?
-malam tadi

11. Senaraikan LIMA warna kegemaran anda?
-pink. hijau muda, biru muda, hitam dan ungu
12. Orang yang terakhir anda ber YM?
-lama gila tak bukak ym. haha rasanya last sekali syaira :))

13. Game yang paling anda suka?
-pacxon. hahaha, best! lawan dgn abah
14. Adakah anda peminat MCR?
-minat lagu diorang
15. Apa perasaan anda jawab tag ni?
-best!
16. Anda rasa tag ni best?
-best jugak
17. Tag 10 rakan anda..(sape2 nak mengtag diri sendiri pun boleh)
-
-syaira
-nana miko
-mat din
-alessandro
-krole
-ana mardia
-fatyhah baharudin
-eika syaza
-ustaz love

(sapa2 yang perasan nama anda di sini, sila jawab okay!) haha :))

thanx viva sakura!

2 comments:

Alessandro said...

datang nak ambik tag disini..ha..ha.. :-)

NOOR FATIN said...

sila2. heeee

ARTIKEL RAKAN BLOGGER