Saturday, July 3, 2010

CONTEST NAME NOTE FOR CIK GABAN

salam...

contest lagiii!! kali ni dari CIK GABAN. heheh


ni banner contest beliau~

syaratnya adalah :


1. terbuka kepada semua yang ada blog / web sahaja.

2. bkn follower pom buleh join. tapi sila beri nama glemer & jantina ye!

3. snap pitcha yang mempunyai name note "cik gaban"

4. pastu editla pitcha anda tuh dengan meletakkan url blog / web anda.

5. Letak banner di sidebar blog anda. coding boleh di kidnap di bawah header blog.

6. tapi saya nak slogan jugak! sila lengkapkan ayat ini :-
"mentibang haron......"

7. lastly, sila emel ke : jcvc5202@gmail.com dengan tajuk - Contest Name Note For "Cik Gaban" -.

HADIAH:

ANDA BOLEH LIHAT DI BLOG BELIAU~ SGT MENARIKKKK!!

TARIKH TUTUP:

9 JULAI 2010..
*dah xlama..mari2 join!!*



untuk cik gaban. ini untuk anda dari saya.


nampak x? heheh sori la cam xbest ja gambar. ini yang termampu. utk cik gaban.hehe~ :)


slogan:

mentibang haron adalah satu nama yang tak pernah saya dengar dan saya berharap saya akan jumpa dia satu hari nanti dan saya pasti buah hati saya lagi kacak dari dia..

hahahaha sengal!


ok done! cik gaban, saya tak antar melalui emel tau~ saya post kat blog aje.sori. langgar perintah.ahaks. semoga penyertaan saya ini diterima..weeee


kawan2, mari join!! click CIK GABAN


thanx kpd si photographer, my mama. haha

salam!

4 comments:

♥ Xett Hereen ♥ said...

kretip333!!!
huhuuu!!

mentibang harun tuh sangat kacak taw!
mcm mentibang harun!
huhuu~

oke, bole je kalu x send gune emel.

btw, GUDLUCK!!!

n tengs!!

>________<

NOOR FATIN said...

haha sy xpnah dgr pn..hahaha ok2 sama2 :)

♥cutebabygirl♥ said...

good luck :)

NOOR FATIN said...

thanx!!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER