Saturday, July 3, 2010

CONTEST COUPLE PALING HOT

salam :)

contest lagi~ yeay!! haahah contest couple paling hot dari cik NURUL. kitorang hot ke? auww~~ join je. mana tau ada rezeki.heeeeee



ni banner contest beliau~

syarat2nya:


  1. Terbuka untuk semua bloggers yang menjadi pengunjung laman "nurulchumel.blogspot.com"
  2. Mesti menjadi followers blog ini..
  3. Sila lah buat entri tentang tajuk contest ni..sertakan sekali foto anda and kekasih ke, tunang ke, isteri ke, suami ke, or..skandal ke..hehe..whatever la..siblings pun boleh..asalkan dlm foto tu mesti la 2 org..dah nama pun couple..mestilah 2 org kan..
  4. Foto mestilah menarik..kalau rajin, edit2 lah sket gambar tuh..i ni kan pencinta keindahan..so, haruslah anda yang join contest ni mesti wat yang terbaik..oke?
  5. Then, dah siap wat entri tuh, sila lah link kan entri anda tuh ke blog i ni.. *wajib*.. tolong letak link entri anda di bahagian comment yer..promosi kan link ni utk jadi referral yang tertinggi..
  6. Promote banner kat atas tuh pada blog anda ye..lg banyak anda bodek, lebih besar peluang anda utk menang..hehe..
  7. Hadiah??haaa... ♥ Wang Tunai RM 30 serta Special Award dari nurulchumel.blogspot.com utk Entri terbaik..(satu penyertaan shj) ♥ Wang Tunai RM 20 beserta Special Award untuk Referral tertinggi.. ♥ 5 hadiah saguhati berbentuk Award Khas dari nurulchumel.blogspot.com
  8. Hehe..setiap penyertaan hendaklah sertakan sekali no akaun Maybank atau CIMB ye..utk memudahkan urusan penyerahan hadiah..hehe..
  9. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 July 2010..jam 12 tengah malam..

so setelah puas mengedit2, haha ni hasilnyaaa..jeng jeng jeng..sori nurul. banyak gambar sy letak :P




.cewaaah.ahaks

cik nurul, boleh baca kisah kami di  *kalau rajin la..hehe*




referral saya: ana mardia


dan pada couple2 yang nak join...sila click COUPLE HOT!

ok donee!!

salam :) thanx cik nurul!

7 comments:

Nurul chumel said...

besh3..
hope bleh pilih u jdik the winner.
promote this contest lebih2 lagi.
utk dapatkan hadiah referral tertinggi.

thanx.gd luck! (^.^)

F~CiCAk said...

haha.. byknya gambar.. wee.. =p

NOOR FATIN said...

thanx cik nurul! akan ku usahakan..weeee

b: eheheh

Atif Hafiz said...

waaaahhh...nak join gak la...hehe

NOOR FATIN said...

join la atif! :)

Khadija said...

Cute!! :)

NOOR FATIN said...

thanx khadija!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER