Thursday, July 1, 2010

LENSA BURUK, THE CONTEST

salam

thanx pada SUE sebab tag saya utk join contest ni. saya tak punya dslr mcm ~ haha bila nak dapat pun tak tau. agak2 besday tahun ni boleh dapat x? hehehehe

contest ini dari Ti Anne Mohd Yassin,


ni banner contest beliau~

syarat2nya :

1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia. Tidak mengira umur.

2. Hendaklah mempunyai blog sendiri bagi memudahkan Ti Anne Mohd Yassin untuk menerjah anda.

3. Perkara wajib adalah menjadi FOLLOWER Lensa Buruk. Bukan Follower tidak akan dilayan.

4. Letakkan banner di atas di side bar blog korang dan pastikan ia terlink terus ke http://annemohdyassin.blogspot.com

5. Tema bagi foto pilihan anda adalah bebas, samada mengenai Landskap ataupun Potrait.

6. Hanya satu foto sahaja layak dipertandingkan. Foto hitam putih layak dipertandingkan. Foto yang di edit secara melampau tidak akan di layan. Ini pertandingan tangkap gambo ye, bukan pertandingan graphic design. =P

7. Pastikan anda menggunakan kamera telefon bimbit di bawah 10 mega pixel dan 2 mega pixel 1.3 megapixel ke atas semata-mata bagi memudahkan penilaian. Kamera digital lain adalah dilarang sama sekali.

8. Pastikan tajuk entri anda ialah, "LENSA BURUK, THE CONTEST" . Sertakan Tajuk foto anda, Model telefon bimbit dan lengkapkan slogan di bawah foto yang anda pertandingkan mengikut format berikut :

Tajuk foto : Si Kunang-kunang Malam ( contoh)
Model Telefon Bimbit : Nokia N96 ( contoh )
Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana .......



-Kemudian Tagkan kepada 5 orang rakan anda yang berbakat-

9. Sila laporkan terus di ruangan komen entri ini, bersertakan URL entri di blog anda, sekiranya anda telah mengikuti semua langkah-langkah di atas.

10. Ti Anne akan menerjah blog anda dan akan updates kan setiap penyertaan di dalam entri ini. :) Sehinggalah tarikh tutup penyertaan pada 1 Ogos 2010. :)

HADIAH

Hadiah bagi Pemenang bertuah : RM30. 00 akan di bank in kan trus ke akaun anda. :)


ni gambar yang dipertandingkan..


Tajuk foto : Mak!! Hari nak hujan!!
Model Telefon Bimbit : Nokia 6500
Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana cantik, mudah membaca dan boleh menjadi rujukan pada para blogger yang minat bidang photografi ini.


Tag 5 Orang
Cik Chybee
Ana Mardia
Fatyhah Baharuddin
Usagi Nana



pada sapa2 yang nak join, sila click LENSA BURUK, THE CONTEST


done!

salam :)


4 comments:

☻UsaGi NaNa☻ said...

lensa buruk??mne nk cr..ok ak da tau..huhu..nt ek pk..hihi..xpon senin dpn ak wat ek..esk g melaka so akn ku snap byk2!!!

NOOR FATIN said...

haha ok2! :)

Ti Anne Mohd Yassin said...

terjah !! hehe

NOOR FATIN said...

heheh thanx anne!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER