Sunday, October 3, 2010

SEKITAR GRAND FINAL IDOLA KECIL 2 (EGBB)

salam~

tuan punya contest invite aku utk join contest beliau. sebenarnya aku dah lama berminat. cuma agak malu2 utk join~ kah3. maklumlah, ada ke entry yang best dalam blog aku ni? haha ok, aku cair dan aku join jugak. kah3 *sory hiro, gurau2 je*

syarat2nya, hadiahnya2 korang boleh lihat di blog beliau., nanti aku kasi link okay? skrg kita terus lihat post yang paling aku suka tulis dan paling banyak orang view~ kira paling famous la. haha!
klik utk tumbesaran yang sihat~ see.. mendadak woo~ haha


klik utk buat dia lagi sihat. haha semuanya tentang idola kecil 2!


oppsss..nanti dulu! ni banner beliau yaa!! hehee

ok sambung! baca dengan penuh kusyuk okay?

-------------------------------------------------------------------------------------------


SEKITAR GRAND FINAL IDOLA KECIL 2.

salam..

sekali lagi aku ingin bercerita tentang idola kecil 2,.tentang konsert final idola kecil 2 yang ditayangkan malam tadi di tv9. huhu post utk awal tahun 2010 dihiasi dengan idola kecil ja. aih.hehe..

semua dah tahu. dayana menjadi juara idola kecil musim kedua, tempat kedua dimenangi oleh azzam dan tempat ketiga dimenangi oleh ain.


di bawah ini aku sertakan sekali gambar2 sekitar idola kecil 2 yang diadakan di shah alam convention centre. aku pergi semalam. dok depan sekali. hahah..*tipu2*. aku amik gambar ni dari sumber2 yang dipercayai. ngeee..

pengacara idola kecil 2 bersama peserta2 yang tak dapat ke final. dari kiri: sam, jiha, aliff, fienaz dan nurul.



persembahan tasha yang menyanyi sambil menari itu mendapat pujian juri.
menanti komen juri. dari kiri: maulud, dayana dan azzam.dayana ketika menyampaikan lagu jika kau ubah fikiran.azzam ketika menyampaikan lagu baru iaitu kekasihku.azzam menyanyikan lagu aku rindu sayang kamu.arill mendendangkan lagu bertajuk ****** jaket biru (terlupa tajuk penuh lagu tu.haha)ain menyampaikan lagu sembilu.ain menyanyikan lagu baru iaitu bertajuk coklat dan bunga. sangat comel..dayana menang idola popular dutch lady..azzam menang rm5000..tempat kedua.dayana selepas diumumkan sebagai juara.wajah2 kegembiraan.

kelihatan ibu dan bapa dayana.

kepada peminat2 maulud. sedikit hampa sebab aku tak da gambar persembahan2 dia. aisey. aku tak tau pasal apa orang tu tak amik. haha. cuma sekeping je la yang menanti komen juri tu. tapi dia pun ok malam tu.nyanyi lagu zakiah2. ape ntah. best gak..

aku tau ramai yang tak berpuas hati bila dayana menang. haha. terutama budak2 kecik kat luar sana. tapi nak wat cam na. sekurang2nya azzam dapat num2. yeay! kcewa gak sebab arill tak dapat apa2 walau persembahan dia hebat jugak. tapi tu la. rezeki.

problem sungguh time nak wat post ni. haha nak upload gambar punyalah seksa. aih. akhirnya siap jugak post ni. huhu.

ok la. setakat ni ja post tentang idola kecil. apa2 pun tahniah. dan yang tidak berjaya jangan kecewa. muda agi. kecik agi, banyak peluang lagi.hihi.

aku rasa cam entry aku kali ini macam wartawan yang tulis..kah3.. boleh ni jadi wartawan. hakhakhak..

jeritan: happy bsday kpd nurul shuhaida!!! =)

ok..selamat membaca..thanx.. byeeee~


------------------------------------------------------------------------------------------


tamat sudah! gara2 post ini la, rating blog aku meningkat! sebabnya orang cari maklumat tentang idola kecil. haha dulu sebelum aku start blogwalking, chatbox aku penuh dengan komen budak2 yang nakkan num fon azzam. sampai ke formspring aku diorang hantar. haha diorang ingat ni blog azzam kot! keh3

ni la contest paling panjang isinya yang penah aku buat. haha.

aku nak tag:

-fatyhah baharudin
-iceq
-hans


tu je la kan? hehe

ok2, nak promot blog tuan punya contest pulak. sapa2 nak join contest beliau, sila klik AKAL TUNJANG. klik jangan tak klik! pilih entry korang yang best dan postkan!! yeahh~~ thanx buat contest mcm ni..lain dr yang lain! hahahaha..

ok la salam :)

9 comments:

hiro said...

mantap2..heee..tq join.

NOOR FATIN said...

thanx hiro :)

Siti said...

wah, best²!
semoga berjaya k? ;)

NOOR FATIN said...

thanx siti!

Miza Yusof said...

good luck :)

Tomato Gurl's Life said...

best jgk entry ni..comel2 peserta idola kecil..

good luck dear!ada masa baca entry egbb cik tom juga ye ;)tenkiu~

Cik tom (28)

.s.o.f.i.a. said...

good luck!!! sesama kita tunggu keputusan ek!!!! =)

dah mengundi lum???

NOOR FATIN said...

miza: thanx :) gudluck!

cik tom: thanx! entry cik tom pn best jugak! gudluck!

sofia: sudah :D

gudluck!

Kaio said...

tak pernah tgk idola kecil ni.
sbb mmg jarang tgk tv.
pas baca post ni dapat la tau skit2. hehe

jemput baca blog saya jugak. :)


MARI MENGUNDI.

http://kaio89kl.blogspot.com/2010/10/design-concept-yang-mengujakan-dari.html

ARTIKEL RAKAN BLOGGER