Sunday, October 3, 2010

QUEENSBAY~

salam..

semalam seharian kami di queensbay, tapi bertolak tengahari la~ bukan pagi. haha pagi2 masa utk tido. kat msi ada event sebenarnya. program ICE. tapi aku tak pergi pun. tak terlibat rasanya. so keluarlah datingg~!

sebenarnya nak pegi queensbay sebab ada orang nak beli iphone tu~ ala, yang aku buat post sebelum ni tuuu~ dah ada orang beli dah. seorang remaja lelaki berbangsa cina. mula2 aku dgn ingatkan pakcik la kan~ rupanya anak muda. haha so dah terjual iphone tuu.. sayang giler nak lepaskan.

dah alang2 sampai kat queensbay, takkan nak terus balik kot! kan3~ so jalan2 seluruh queensbay! dah la kaki aku sakit! melecet. peh, giler sakit. alahai.. so pergerakan aku pun agak2 slow la~ kah3, kitorang makan nasi ayam kat situ. honey BBQ chicken rice. sedap. sgt sedap. tapi sup dia.. aiyarkk!! umpama air kosong, letak bawang goreng sikit, letak garam sikit. itu saja. haha makan nasi dgn ayam je la. nasib baik murah! haha..

lepas tu kitorang pergi tengok wayang! cite legend of the fist-the return of chen zhen! haha! best2! memang best! aku dgn  dapat seat line 3 dari depan. waa.. terdongak! sakit tengkuk aku! dah la sebelah  pompuan! hahahaa~ lawak ja.. kah3..



lepas tu kitorang jumpa KFC!! hahhaa sebenarnya mula2 tu kitorang nak makan KFC. tapi tak jumpa. cari2 pun xde. apa la koman sgt xde KFC ni. haha~ tu yang makan nasi ayam tu.. bila nak jumpa KFC, apa lagi. haha aku dapat baucer rm5 masa beli biskut lexus. dulu kan ada iklan, beli biskut lexus dapat baucer KFC rm5! :P skrg aku dah dapat dua dah., haha semalam baru tukar 1 baucer. makan sampai kenyang! yeah~ best2. mengidam lama dah nak makan KFC.

jalan2 jumpa azrin! salah sorg kawan lama aku, sk kulim dulu haa.. dia memang keje kat situ. dah 3x aku jumpa dgn dia. tapi semalam jumpa tanpa dirancang! terkejut aku. haha. pastu jumpa kawan2 noha. noha tu dulu2 ex ahmad faiq. ex aku jugak. so dah lama pastu kitorang jadi kawan. sampai skrg. dan kawan2 dia pun aku kenal. so semalam jumpa. tak sangka diorang kenal aku~ hahaha

balik tu kitorang lepak kat pantai jerejak! dulu lynna la yang bawak! semalam kitorang pergi lagi. dah nak senja! sampai kat situ dalam kul 6.45 petang..hehehehe pastu balikkk!!


ni pic kitorang kat pantai jerejak~

5 comments:

ada aku kesah said...

paten
apsal g qb x ajak aku
huhu
kepsi dy kat tingkat 2 kan..
haha
memang susah nak cri pon
apsal aku tgok faiq makin mmbesar??
senang hati kah????

NOOR FATIN said...

haha xpa2, lain kali aku pi aku ajak k..hehehe

makin membesar kah> aku tgk ok ja..mcm tu je la..maklumlah raya :P

Robot | Sakti said...

macam best je movie legend of the fist.

kalo tgk yg ni lagi best kan?

+____+

ada aku kesah said...

haha..
tah mata aku slh tgok kot...
:P

NOOR FATIN said...

robot: yang mana? tamil tu ke? yg ko tgk tu? sgt la best! hahaha

juju: wakaka~

ARTIKEL RAKAN BLOGGER