Sunday, October 24, 2010

4SHARED BEST~

salam.

esok aku ada test. 4 test. 1 subjek aku dah study, 3 lagi masih tersusun rapi. haha tension. aku dah siap dah buat powerpoint untuk presentation rabu ni~ weee..

semalam ntah macam na, aku bukak 4shared, asalnya nak cari lagu2 maher zain. bila dah sampai 4shared, melekat sudah~ download macam2. lagu la semuanya. haha antaranya lagu maher zain, yuna, romance, lagenda budak setan dan macam2 lagi.

aku rasa bahagia sebab internet laju. dan aku tak perlu tunggu lama2 untk download~ yeah. itu yang aku suka.

esok test. aku? masih di jalanan..ecececehh..

5 comments:

Aizam said...

4shared mmg bez.. gudluck cik fatin..

☻UsaGi NaNa☻ said...

hahaa...ak pon ske 4shared

NOOR FATIN said...

ev: thanx :)

nana: aku jugak~ haha

one2paii said...

betul2..gua donlod lagu2 pun kat ctuh jerk

NOOR FATIN said...

ok sgt kalau tenet laju..hahah

ARTIKEL RAKAN BLOGGER