Wednesday, October 6, 2010

NEVER SAY NO TO KFC!

salam!

mesti ramai yang dah tengok video kat facebook. yang video NEVER SAY NO TO PANDA. kan?? haha yang terbaru pulak, ada share.. yang hantu makan orang guna kicap tamin tu. haha serius lawak2. geli hati. tapi aku cukup berhati2 nak tengok video2 ni. selalu dapat video hantu! sergah! terkejut i~~

okay okay okay. sudah. stop cerita pasal panda. geram aku tengok panda tu. rasa nak peluk2 je. agak2 dia akan patahkan tengkuk aku tak? keh2

aku ni bukan la penggemar kfc sgt2! maklumlah, aku suka makan pizza dari kfc~ haha skrg xde duit, xde la pizza. hari tu aku beli biskut lexus. rm4 lebih kot. aku suka makan biskut tu pagi2, breakfast aku la tu sebelum pergi kelas. dalam plastik biskut lexus tu, aku dapat baucer. rm5. haha actually, dua kali dah aku dapat. satu dah tebus hari tu, makan dengan  kat queensbay. haha sedap. sampai kenyang, hampir2 pancit tayar moto. *tipu jek*. haha


ni haa,, baucer tuuu~ agagaga..

5piece chicken
1 (R) Tangy coleslaw
1 (R) whipped potato
1 (L) cheezy wedges
2 (12oz) carbonated drinks.


tadi pulak, jiran bilik aku, kasi baucer lagi. kali ni 4!! haha kombo kfc hotlink! haha mari2 kita lihat~


nak yang rm15.80 ke rm29.80?

hehe

bestnyaa. nak makan kfc la! satu untuk aku dan, satu utk aku dan rumate, lagi 2 yang rm29.80 tu tak tau la nak buat macam ne. haha last 15.10.10.. loan cepatlah masukkk!!


lynna, kfc yuk =p

6 comments:

sizuka[Izzati] said...

seronotnya dpt voucher kfc.wuwuwuwu rindu kfc.sy lg ske kfc dri pizza.heeee.boleh bg voucher tu dkt sy?[haha joking].selamat makan kfc!

saperakue said...

share sini weh

Masz said...

cmne nk dptkn yg maxis pny tu?

NOOR FATIN said...

izzati: haha kalau awk dekat sy dah kasi dah :P

atie: no way man! haha ko jauh dr aku~xdapat la..ngeh2..:P

famy: ntah la. ni kawan aku yang kasi. aku xtanya la pulak. haha

Robot | Sakti said...

minggu depan kene turn wa kene blanje rakan opis mkn kepsi lak.

waaaaaa.pokai deng

:(

NOOR FATIN said...

sini xnak blanja? :P

ARTIKEL RAKAN BLOGGER