Wednesday, June 6, 2012

DAH BANYAK RUPANYA. BARU SEDAR =__=

assalamualaikum ;)

esok giveaway aku bakal melabuh tirai, sesapa yang tak join lagi tu mohon join sekarang! kikiki alhamdulillah dapat sambutan yang menggalakkan. terima kasih kepada semua yang dah  join, semua aku dah check satu persatu. cuma yang tak boleh komen tu maaf la ye. cari kotak komen tak jumpa. hihi.

ter rajin pulak nak search. nak berapa banyak ek aku buat contest/giveaway untuk pembaca blog ni, dan seingat aku la aku cuma pernah buat contest aku suka makan je. rupanya tak. ok =___=

ada lagi. hehe 

meh nak senaraikan satu persatu dan ulasan disebalik semuanya XD


tarikh : 16/10/10-11/11/10

masa ni terpengaruh dengan kawan-kawan yang suka sangat buat contest, aku pun buat. haha tapi tak dapat sambutan mana pun. kikikiki mungkin sebab contest aku macam budak-budak kot, ok sekarang aku rasa contest aku buat ni macam budak-budak. semua orang suka makan ye dak? =___= 

32 orang sahaja yang join. pemenang pilih berdasarkan keteliuran aku dan kawan aku melihat gambar. kikikiki. 3 orang pemenang. dapat hadiah mug comel-comel ye! sorang dapat pecah, kesian kan :(

pengalaman ini. hahha time aku buat contest ni sebulan sebelum final exam tau. hik hik


tarikh : 9/12/2010

9 orang teka. tapi kan pilih berdasarkan yang paling tepat dan cepat kan. so dua orang pemenang dipilih. hadiahnya review blog diorang je. kehkeh ;D


tarikh tutup: 1/5/2011. tarikh mula tak tau la pulak kan. ;D

ni pun tak de keje jugak kan. hahahaha okkk. 4 orang pemenang. dua dapat topup RM5. 2 lagi aku review blog je. hehe tapi salah sorang pemenang aku termasukkan rm10. okk rezeki dia, aku tak mintak balik pun. hehee 14 orang yang join ;)


tarikh : 20/7/2011

sapa beliau? hahaha paham-paham la no. kitorang pegi padang besar haritu, aku suruh korang semua teka kitorang pergi mana, hahaha so 8 orang yang teka. dua orang je pemenang. dua-dua aku kasi hadiah. keychain dari sana. hehehehehe

5) yang aku buat sekarang ni la. dengan hassan ni. haha mau tanya lagi :P

ok aku mengaku kita boleh dapat ramai follower dengan buat contest. join contest orang dan dan macam-macam la. hihi.

aku memang kaki contest, walau tak sekencang dulu tapi aku still join. hehe walau seminggu sekali :P 

setakat ni alhamdulillah aku menang hadiah dari 90 penganjur. alhamdulillah. senarai hadiah boleh tengok kat SINI.aku memang simpan kesemua data yang aku menang. kenangan kan. ada jugak yang aku tak dapat hadiah yang sepatutnya aku dapat, tapi tak apa la bukan rezeki. ada yang aku tanya berkali-kali tapi tetap tak de respons. malas nak bising. ada yang pos dan patah balik ke diorang pun ada sebab aku kat kulim masa tu. dan aku tak tau sapa. :( tapi ramaiii sangatt yang tunaikan janji. terima kasih!! ;D

aku join contest/giveaway dah lebih 1000 yee. hahaha memang banyakkk. ;) ada rezeki alhamduillah ;)

ni la kesukaan aku selain menulis entry ^_^

aku tak tau nak letak gambar apa. ok la entry ni tak de gambar. sekian ;D

mintak perhatian, aku tak dapat nak blogwalking buat sementara waktu. maxis broadband baru ni sangat limited. adoyaii. :( tunggu dapat vpn baru sambung blogwalking. sorrry yee. terima kasih kepada pembaca yang selalu baca entry kat sini dan yang selalu komen ;)

12 comments:

muhsin.aminudin said...

jalan2 ke sini... byk betul contest.

WarungKopiKlangz

Gen2Merah said...

wahhh, mmg meriah dengan sambutan yang menggalakkan lah segmen Fatin ni.. tahniah..

kay_are said...

banyakye dapat.. 90? aku kire2 tak pernah cecah 2 angka lagi pun.. memang takde rezeki contest2 ni.. huu.. sekarang pun dah jarang join

nuyui a.k.a miss YUI said...

mood rajin yui takde nak join.tp yui join dari fatin..hihi

are_lin@yu said...

dah tgk mmg bayak dah fatin dapat hadiah..nice lah fatin..bez2..hehe..sok ayu start bercuti ;-)

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

xpe fatin ak xde post pape yg bru ag since blek dr ganu..hahha

Tukang Karut said...

owh... banyak nya dah masuk... aku jarang masuk contest ke giveaway ke...

Hans said...

kaya gila
tak campur duit churp churp lagi - Power Bar, Nestle & Mat Kool
hahaha

Sue Unnie.. said...

banyak nyer..! satu pun sue xjoin..hehehe

Boni JLL3 said...

wah!!! banyak juga ye!! memang awak ni specialist..hehehe

eita said...

rajin betol lah...

Nur Farah Hani said...

ma aih peminat contest rupenya.. haha.. fara dulu suke jugak amsuk tapi skang da taks empat.. hehe.. takpe nanti one days fara masuk.. n mesti nak emnang .. haha..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER