Friday, June 8, 2012

SENARAI PEMENANG TOPUP GIVEAWAY BY NOOR FATIN

assalamualaikum ;)

tiba masanya untuk umum pemenang giveaway topup by noor fatin dan penajanya wan ssei!! yeahh..

berdebar-debar tak? kikikiki

ok cara pemilihan dia, macam korang tengok sebelum ni, aku guna kertas, tulis num, masuk dalam balang, lepas tu suruh mama cabut. kekekeke

7 pemenang telah dipilih. 

pemenang-pemenangnya adalah :

pemenang ini akan mendapat hadiah berupa topup RM10 dari wan ssei iaitu sponsor giveaway kali ini ;)





4 pemenang seterusnya ini disponsor oleh penganjur giveaway ini. siapa lagi kalau bukan aku. hakhak










tambahan 2 orang pemenang, hadiah berupa watermark yang disponsor oleh aku jugak. hehe watermark tu akan ku tempah dari seorang blogger yang lain ;)






pemenang yang menang topup tu dari wan ssei dan aku sendiri, sila emelkan butiran ini di emel saya : fatin_uniklmsi@yahoo.com

nama :
url blog :
num cabutan :
no handphone :
talian : celcom ke maxis ke digi ke dan sebagainya. kena bagitau ye, supaya tak konfius.
url fb : 

nanti saya akan balas emel anda sebagai tanda saya terima emel dan butiran yang diberikan.

lepas tu pemenang watermark pulakkk, sila emelkan butiran di bawah ini di emel saya jugak : fatin_uniklmsi@yahoo.com

nama : 
url blog :
num cabutan :
no handphone :
url fb : 

detail pasal watermark nanti kita bincang melalui emel ataupun facebook ye. hakhak nanti saya add korang ^__^

ok berakhirlah sudah giveaway ini.selama sebulan saya handle giveaway ini. maaf kalau ada salah silap, terkurang kat mana-mana, tersalah taip nama, lambat approve komen, tak komen entry anda, maaf ye. ;)

keputusan adalah muktamad. tiada pemilihan lain akan diadakan melainkan pemenang cakap saya tak nak hadiah tu. wawawawawa baru saya akan pilih pemenang lain okay ;p

kepada yang lain, terima kasih kerana sudi join giveaway saya ini. terima kasih banyak2 tauu. ;)

insyaAllah, kalau ada rezeki saya akan buat giveaway lagi. cuma bukan la dalam masa terdekat. kikikiki nak kena beri tumpuan pada benda lain dulu.

doakan saya yang tak lama lagi akan pergi jauh dari sini, tak la jauh mana pun, saja nak buat ayat tacing. ;p

21 comments:

::CIK LYNN:: said...

thniah...=) xda rezeki...

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah pd pemenang..yui tkde rezeki =)

Shazney Shamsuddin said...

alaaaa takkk bertuahhhh hukhukhuk

Nabila Medan said...

alhamdulillah. nabila dah sent :)

aisyah humaira' said...

tahniah kepada pemenang ! :)

✿ Nani ツღ said...

hukhukhuk..tak de rezeki...:'( tahniah pd semua pemenang !^^

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah....kepada semua pemenang....

nur_za said...

tahniah yg menang..=)

Aien_Aen said...

Tahniah kepada semua pemenang

Boni JLL3 said...

wah!! tahniah kepada para pemenang!!

SeSUciEmBunPaGi said...

tahniah kepada semua pemenang :)

miss shippy dtg sini dri segmen yg sma :)

niceee blog sukeee sgt3..cuteee ><

done followed!!!jemput ke blog shippy :)

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

YanaFazlyana said...

Alhamdulillah. I'm one of the winner. Thanks a lot fatin. Wish you have a great day and full of barakah ;)

Yana ;)

gee azie said...

tahniah pemenang... :)

gee azie said...

tahniah pemenang... :)

Tukang Karut said...

tahniah kepada pemenang...

Afasz said...

tahniah semua...

eita said...

tahniah...

nanakimie said...

congrats pemenang:)

akupunyekisahati said...

alhmdlah..dpt jugak..
sy dh sent details..

Acik Ain said...

Kaq , kite tak boleh antar imel sbb on pkai fon ! Sorry , kalau Ain antar detail lmbat skit boleh , ari jmaat nie ?

akupunyekisahati said...

http://lavendar-akupunyekisahati.blogspot.com/2012/06/menang-contest-lagitopup-giveaway-by.html

ARTIKEL RAKAN BLOGGER