Thursday, June 7, 2012

GIVEAWAY DITUTUP. NANTIKAN KEPUTUSANNYA ;)

assalamualaikum ;)


giveaway ditutup. seramai 145 orang dah join giveaway ini. terima kasih banyak2 okayy. pemilihan pemenang akan dijalankan harini dan keesokan harinya saya akan publishkan nama pemenang. nantikan okay. ;)


145 nama peserta telah diupdate, KLIK SINI untuk check balik. kot2 la tercicir kan. hihi


haa lagi satu nak bagitau ni, bila saya cabut je satu number contoh la 11 kan, tetiba saya check balik entry dia, entry untuk giveaway saya tak de, dikira batal okay. sebab itu salah satu syarat giveaway ini. tak adil la kepada peserta yang lain yang buat entry dan tak delete sampai ke harini. lepas dah umum pemenang, nak delete entry pun tak pe. sekarang jangan ye.kalau menang karang, batal.buat rugi je. huhu.


ok terima kasih ya~ ;D

6 comments:

SaidatulAzwa said...

oraitt . terus menantii :)

::CIK LYNN:: said...

rezeki sapa la tu...=p

Boni JLL3 said...

walaupun saya tak masuk..tapi tiba2 berdebar gak ni..hahaha

Tukang Karut said...

viel gluck semua...

HeNRieTTa JoSe said...

good luck utk smua pserta...Good

Nurul Farain :D said...

Hye BW here :) Aduhh..taksempat nak join GA fatin. Adoii. terlambat. Btw , jom join GA nabila http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

ARTIKEL RAKAN BLOGGER