Friday, August 14, 2009

SUDAH BOLEH KOMEN!!

salam~


wee..aku kat umah..lalala..nmpknya stiap mggu aku balik..huu~ arini aku asyik makan jek..lalala~

err..aku sakit ati sbb xleh komen..terutama blog aku sndri,..aku xleh balas komen2 yg ada,..huhu..ari tu aku try komen ariz..nmpknye bleh!

n td..aku tukar setting kat komen..aku jdkan *full page* n hasilnya aku dah bleh komen blog sndiri! yeah~ lalala..sgt suka..hahah..

yg aku xleh komen blog syaira..kertasgraf,,n lynna..sbb diorg pnya box cm aku dlu tu....xtau la nape xleh..aku pelik la..aku lbh suka cm tu...tp dah xbleh..terpksa la aku tukar..wuu~~psst..korg bile nak tukar? ekekeke...=p

nantikan komen2 dr ku....maaf agak bz skrg.,....internet yg bz..bukan aku...asyik cnnt find server! ish...


nota-akan mernduimu jierahmoon selama 5 hari~ lalala..



5 comments:

++harisu-sama++ said...

hehehe..aku lagi suka ruangan komen macam ni. eh,ada yg lagi baguz. yg style keluar dalam tab baru tuh lg ok,tp tak reti lak nak ajar haha!

NOOR FATIN said...

haris! hahaha..
oo.tau2..hahaha
xpe..aku gna yg ni dlu la.
nti tukar2 lak
aku rasa cm ni la sng..hahaha,
yg lagi satu aku mmg xleh komen dah
xkira la sapa pon
byk blog aku xleh komen..+____+

jierah said...

heeee......*malus*cayang ngko!!eheks

NOOR FATIN said...

errr..lalala~

jierah said...

lalalalala...

ARTIKEL RAKAN BLOGGER