Sunday, August 23, 2009

MENCARI JODOH~


salam..


sape2 yg sdg mncari jodoh..aku ada lagu utk korg..lagu cari jodoh dari WALI..hee~~

lagu ni encik kippie kasi utk aku....errr..~ lalala..



Apa salahku

apa salah ibuku

Hidupku dirundung pilu

Tak ada yang mau dan menginginkan aku

Tuk jadi pengobat pilu

Tuk jadi penawar rindu

Tuk jadi kekasih hatiku*




Timur ke barat selatan ke utara

Tak juga aku berjumpa

Dari musim duren hingga musim rambutan

Tak kunjung aku dapatkan

Tak jua aku temukan

Oh tuhan inikah cobaan*



*Ibu-ibu bapak-bapak

Siapa yang punya anak

Bilang aku aku yang tengah malu

Sama teman-temanku

Karna cuma diriku yang tak laku-laku**




*Pengumuman-pengumuman

Siapa yang mau bantu

Tolong aku kasihani aku

Tolong carikan diriku

kekasih hatiku

Siapa yang mau



Ibu bapak punya anak

Bilang-bilang aku a

ku yang tengah malu

Sama teman-temanku'

Karna cuma diriku yang tak laku-laku





seyes lagu ni sgt best..cuba la dgr...nak? mtk kat abg kippie..kui2..

mtk kat aku pn bleh..,.pmntaan bmula dr 4.30ptg smpi 12mlm..hee~free of charge..nk byr pn xpe..aku alu2kan..tp aku nak makan pizza je skrg ni..ohohoho..



nota1-td jmpa nite stalker..budak grup 1989 dlu..dah lama xaktf..bal n iceq knal kot..hakhak..ensem..lain dr dlu..huhu....happy2..lalala~


nota2-aku mau belajar bukan mncari jodoh..ekekekke...



14 comments:

biELa said...

"Karna cuma diriku yang tak laku-laku"

lirik paling takleh blah

hahha

org ckp, smbil mnyelam minum air
ape slh klo smbil blja cari jodoh

ngee~~

NOOR FATIN said...

hahahhahaa
tu la pasal

tp..aku xnk minum air smbil menyelam
nti tersedak,...leh mati woo.hakhak

ann said...

kamu,
sye cari fs si dia,
dan dia add..
haha..
dia adalah dia yang kamu let go, iya?

BaLQisRiZa said...

Karna cuma diriku yang tak laku-laku

HAHAHH..cm utk aku jee

KiMiE said...

err..dah ada jodoh belum ya?kalu belum,nanti wak tulung carikan..

HonEyBuNNy said...

nak nyanyi la...lallallala...bg dpt jodoh cpt2 kwin...ihihiih

jierah said...

lagu apa inih??huhu..

neway....aku da terperasan dah gambo ku di belah kanan blog mung..hohhohh..xdop perkataan lain ke selain mengaitkan haku ngan perkataan sengal itu??rockk sket..yeahhhh...huhhhuu

tp..thanx..rase dihargai..hehhe

muhdzahari said...

aku sekarang tak update lagu.
antivirus pun aku tak update..huhu

NOOR FATIN said...

ann..a;ah dia la..wuu..+___+


bal..aku pn trase..kah3

kimie..lum dong..cari yg jmbu2 ya..hakhak

ila..ehehhhe..tu la.harap2 la kwin cpt..ngeh2..

jierah..ko ptt dgr lagu ni..heheh
yeke..lalala hnya itu pkataan yg mlmbgkan drimu..huahua..

zahari.aku mau antivrus..waa

n0tty^saKUra said...

cik atin...mekaceh bg lagu ni...sdap plk di dgar berulang..huhuhu...jguk2 lah blog akak ye..haha..

Lynna said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa~
aku suke lagu tuh... ngekngok... lalala~ sejak bile kippie complicated ni???
haish.. skandel...skandelsss...
jierah... sombunk.. hohohoohoho~

NOOR FATIN said...

kak an..mmg best kan
disco pakai lagu ni je la nti dlm bilik =p


lynna..err..no komen,..lalalal

jierah said...

ye meyh paten..hakhak..
ape lynnaa??hoh

NOOR FATIN said...

ye ar jierah..ahhhahaa

ARTIKEL RAKAN BLOGGER