Wednesday, August 26, 2009

HAPPY BIRTHDAY!!

salam..



arini aku nak buka topik pasal bsday 3org kwn aku ni....aku tulis awl sbb sok aku balik umah! aku cuti 4hari..keh3..*jierah..jgn jeles* memandangkan bsday diorg pn dah nak dekat..so aku amik keputusan utk tulis post ni.aku gabungkan ketiga2 sbb diorg lahir dkat2.hakhak





dimulakan dgn azizi....

azizi 28ogos1989





ni ha..pic dia..kekeke..aku knal dia time aku join 1st gathering grup 1989 frenster kat mid valley pd 22nov 2008 thun lpas..hihi..act xknal dia pn sblum ni.dia pn xpenah masuk grup.dia kwn baik si ariz..budak grup gak.ariz yg bwk dia..join kitorg masa ari tu..mula2 dia malu2..*kui3* pas tu dah ok dah.dah bleh join ngan smua org.hihi.dia berasal dr pasir mas kelantan n skarg blaja kat usm kubang kerian..smpi skrg kitorg still contact..huhu..



utk azizi@ ax.



happy besday!! smg pjg umo n dimurhkan rezeki..smg kita dpt jmpa lagi..smg kita xkn putus kwn.smg ko maafkan aku masa jmpa ari tu..aku slalu amik pic ko smbunyi2..hakhak..sbb ko cute..ekekke..n aku tau ko tau kan..lalala~ maaf eh..gurau2 aje meyh..hihihi.ko mmg baik..leh bwk bergurau.leh happy2..smg cpt2 abis blaja n cpt2 kje..smg cpt2 kwin.n jmput aku jd pngapit..err..aku xtau la nak kol ko ke tak masa bsday ko nti..aku malu..kah3..=p

ape2 pn happy bsday!! ko dah bsar..ko dah tua.=p
baru2 dia dia demam..aku harap ko shat slalu..smg cpt smbuh...makan ubat tau..=)





kdua.

ibnu asakir 30ogos1989







ibnu asakir!! aku knal dia pn kat grup..masih cntct smpi skrg.skrg dah kurng msj sbb msg2 bz n aku pn xde krdt mxs =p.. dah pnh jmpa masa pegi gath ari tu..dia baik.agak2 pmalu.kih2..

dia skrg blaja kat uitm segamat..n skrg tggal kat nilai.





utk ibnu.

happy bsday!!! smg pjg umo..n dimurahkan rezeki.smg bjaya dlm hidup..smg ceria2 slalu.smg ko xlupakan aku.smg kita dpt jmpa lagi.smg mndapat apa yg diimpikan.smg mnjadi lelaki melayu terakhir *i like his pic* huhuhu..thanx 4 everything.ko byk nasihatkan aku..ko baik..ko bleh bwk gurau2,.hihi...=p ape2 pn ko pon dah bsar,dah tua..happy bsday!!! =D







disertakan skali beberapa keping gmbar 1st gathering 1989 fs..

masa ni dah abis gath..azizi..ariz n ibnu pegi shopping!!! hakhakhak..xbwk aku lak tu..aih..=p





aku suka pic ni.kui2..aku pose ala2 mau tumbang kat zaffran..aiyark!!! yg baju cokelat ieta n baju biru muda iceq!


ni dlm pet world rasanya *btol ke nama dia pet world eh? * lupa dah.kui2..azizi..aku mau tgk pic ko ngn iguana yg aku amik dlu tu!! mana2..? waa..aku xtau diorg tgh ape...adeh.kelihatan baju oren ialah zaffran..my lalang





hakhakhak..ni kat dlm mid valley,.,tudung putih..fad,,ibnu.fatin n ieta..aku jugak suka pic ni..ekeke





masa ni dah nak balik kan..kitorg makan kat food court kat bwh,aku rasa ibnu kot yg amik pic ni.nmpk x hp oren tu? itu hp aku!! hahaha hp tu ar yg snap2 pic azizi nih.kui2..tp time ni xsmpat..kene lak dia dok depan aku..hihihi..sblh azizi..ariz..=)





aku suka pic nih.bila ko angkt je hp kat ats..smua nak mncelah.n aku perasan smua pmpuan dlm gmbr tu.hakhak..bleh la tu azizi oii...aku yg depan..blakang aku iceq..fad n blakang skali ieta..ieta tgh blur..hihihi



ketiga.


mas adib zahiruddin 31ogos1989





happy bsday!!! dia anak merdeka..dia lahir pada 31ogos 1989.waa..best tu anak merdeka,.hihi

knal dia pon kat grup gak...tapi xpnah jmpa..dia kat srwk..blaja n tggl kat sni..jauh la kitorg.aku kan kat tati,jordan..hakhakhak



utk mas adib


weyh.ko dah bsar.dah tua.dah bleh kwin pon.hakhak.cpt2 la abis blaja n keje n kumpul duit n pinang kwn aku tu.hihihihi...thanx 4 being my frend..ko sgt sengal..sengal ngn tikus2 ko..weyh aku rndu tikus toiletz la..=p errr..happy bsday!!!! xde hadiah.baju raya pon xde.duit raya lg la xde..maaf.sila cuba tahun depan ye...hahahah...





utk korg smua.hppy bsday..smg success slalu..jgn putus asa..blaja slg hayat masih ada.n jgn lupakan kwn mu ini..xde hadiah utk korg..just bunga dlm pic tu.anggp yg kuning tu aku bg bunga kat korg.wakaakkaa..tweety tweet tweet *cam bal sbut*


smg persahabatn ini kekal slamanya..maaf kalau ada wat salah n silap =)




nota utk jierah!-sok balik umah!!!!! yeah..jierah..ko baca nih.jmaat aku cuti..sbtu pon..ahad spttnye keje tp supervisr aku bg cuti sbb aku xpnh cuti spjg praktikal..n isnin pon cuti.merdeka..jgn jeles ek.ari2 aku balik kul 4.15ptg.kui2..=) ingt.jgn pijak kandungan aku lg.nti baby tendang..hakhakhak.jierah itu sengal.sengal itu jierah..=p


9 comments:

hey there syaira said...

happy bday utk mereka2..!! =)

nightcrawlersz said...

ako sooka gla ko igt jgk besda aku..gpe2 pn mlm ne pstikan ko bsuh n bilas krongkong siap2 ntk mgeliatkn tekak ko y tenang tuh

ariz azali said...

paten...
ingat tak dulu gigi
jiji macam agak rosak kan?
sekarang lawa gila beb...
dia buat treatment kat USM..
bertambah la hensem dia tu...
S**t!!!!

rindu la plok kenangan ni kan...
aku ngan fadh terus lost contact..

NOOR FATIN said...

huhu syaira =)

azizi..tgk la malam ni ye..xjnji..kui2....=p

a;ah..yeke??wa!!! makin ensem ke...
dia sngle lg x agak2..wakakaka...
jgn marah ek jiji..huu..

sama la..aku ngn fadh pn..

HonEyBuNNy said...

ha...HAPPY BIRTHDAY semua...moga pnjg umo tau n d murahkn rezeki..aminnn....

miSs_Siti++ said...

hehe..bezday ak..??kik3

saya said...

besday sy 26 ogos !!
hahahaha

NOOR FATIN said...

siti!! lupe nak letak..ehehehhe..
happy bsday utk ko gak!! anak merdeka kan.kui2..

saya..err..hahaha..nape xckp awl2..ngeh2

jierah said...

nota utk jierah itu selalu terngiang2 kt pale lutut haku......

ARTIKEL RAKAN BLOGGER