Wednesday, August 12, 2009

ACAP YG SENGAL~


salam..~~
wah..2.3hari ni asyik ym ngan fiza jek..kui2....smlm siap berwebcam.hakhakhak..ntah la..rndu kat kwn aku sorg ni..huhuhu..ni kwn rapat aku kat msi..knal dr sem1 agi..penah jd rumate..heheh
ni aku xnk cite pasal fiza..aku nk cite pasal acap..pkwe dia..aish..mamat ni..seb baik aku jauh..kalau dkat..mmg aku bazooka dia lama dah..ahhahaha..td fiza ym..ckp acap mau emel ym..ok..aku kasi..pas tu..
bermulalah..ym antara kami..smbil ditemani fiza..di ym jugak..ekekek..
acap bgtau dia tnjuk pic bada kat blog! what?! waaa....nape2..malu aku..hahaha..pas tu acap kata smua org dlm umah dia tgk..bada dah malu2.....kwn2 dok ejek2..waa!!! acap!!! nasb baik ko jauh..kalau dkat..aku baling ko ngn tepung,..,haahhahah..sengal la ko,..
malu aku! seyes..aku xsgka pn bada aku tgk..sbb tu aku berani letak..ish2..bada tu kwn rapat aku kat msi..start rapat sem3..huhuhu...slalu kuar g penang...tp ngn kwn2 la.cma skali je kuar bdua masa buka pose..tu pn soknye faiq mengamuk sbb ada kwn ngadu.aaahahahahaha..sengal la..adeh..tp aku n bada tetap kwn..hahaha..aku pduli ape ngn faiq..lantak mu la..ekekkek...
acap..syhh..rahsia2..=)) hahahha..harap ko diam..*tp aku tau ko mst bgtau bada nye..cm la xknal ko..ekekekekk*..
aku n bada? kwn je la..heheh..mana de pape2...tgat kak ika tnya malam tu time aku kol dia..*fatin kapel ngn bada ek? jujur*....ahaha..mana de la..adeh..ekekekek....xdenye..xpnh declare pn..kan bada kan...*aku tau acap knfm tnjuk kat bada nye pasal ni* hahahahha..
tp dia baik sgt...slalu tlg aku...best kwn ngn dia...dia xpnh wat aku sdih...kcik ati ke ape ke..xpnh la..bahagia lagi ngn dia dr si ****...hakhakhak
acap.ni haa aku letak pic ko ngn fiza..masa tu kita g tgk wayang kan.kat pasific..ingt x meja kita bertentang ngn budak tuttt?? hahahah..ingt kan..lalala~~ bada pn ada masa ni..ngeh2..
ingt x kite overnite ari tu sesama? hahaha..cian ko..kitorg smua tido,..ko tabah lagi bwk kete..smpi tido dlm feri..ahahha..last2 kete kite jek yg ada dlm tu..agaggaga~ lawak weyh..hhaha..rndu kenangan tu..
agak2 thun ni dpat x jmpa ko agi? bukan ape..sem depan ko dah praktikal....sedih lak aku xdpt jmpa ko..xdpt aku nak blanje piza..ahhahaha..=p *eh2..ko dah ada fiza..g ar mtk piza kat dia..=))
fiza..jaga pkwe ang lek lok..dia sengal weyh..kalau aku jmpa..cnfrm aku baling tepong kat dia...
!! yeah~~
bada..marah x? ekekek..kim salam kat atong tau..hahahahahahahha..=p *gurau..mgamuk mkwe dia nti*
ape2 pn smg persahabatan ni kekal selamanya..ngeh2...
acap..satu je aku nak kau tahu..ko sengal!!!!!!!
nota-masalah nk komen blog ada balik..ish!!! sory pd smua..akan ku komen bila dah ok..aku tnsion slalu xleh komen tmsuk blog sndri..umm..

6 comments:

ariz azali said...

macam la ko tu tak sengal..

siti_z0wiah said...

BADArudin kah?

*harap2 tekaan aku tepat*

muhaha.

aNis ™ said...

hahahha.. paten juga sengal!!!

hey there syaira said...

ak sokong ariz..lalalala..=p

jierahmoon said...

paten..agak2 kerinduan ngan ko...huhuhu...5 ari ni aku xleh on9 kt uma lor..kakak aku pinjam lppy aku bwk g melaka..hohho..adess..macem2 lor mggu nih..ade jer yg buatkan haku xleh on9..hukhuk
sori ar ko kol aku x angkat..hp aku lam beg ar..lgpon minggu ni aku cpt ngantok..lam pkol 8 lebey cmtu da tdo dah..uhuhu..waa..nape aku serius plak nih..adess...

NOOR FATIN said...

ariz..aku xsesengal mamat nih..=p

yeah siti..tepat skali!!!

abil...ko pon! tmbh2 syaira tu..hik2

syaira..=p

ala..jierah..sedihnya ko xde..sob3

ARTIKEL RAKAN BLOGGER