Tuesday, August 25, 2009

SEDIHNYA~

salam...



waa...sedih..sedih lagi...waa!! 1st..kak an dah xde..balik jb..tgal la aku sorg..mybe dia balik masa raya nti..wa!! 2nd..mulalah episod cik faten buka pose sorg2..waa! sedih2..xpnh2 agi.wuuu


ni kak an...rumate aku..asal dari jb..slalu merantau..ke perlis..penang,.,mcm2..hihi..last2 kat tganu.dia kursus kat sni..kira mcm diploma lanjutan la..dia dah grad dah dip..huhu..
dia sgt baik...waa..sedih sgt bila dia nak pegi.wuu..
ni pic dia..aku cilok dr myspace..sori kak..! hehehe..=p
ni pic dia kat langkawi.dia ada bwk balik ole2 n coklat utk aku..hihi..



wa!! dia kna kuarantin akibat h1n1..waa!! babi la pnya pasal nih..waa..nape2..satu hari..ada pengumuman ckp ada pemeriksaan saringan utk h1n1..kebetulan akak an mmg demam..mybe kne ujan kot masa g bazar,..1st day pose kat sni ujan sgt lebat..wuu..pas tu aku suruh dia g check gak.takot la kan..sbb dia dah xlarat sgt2...so aku teman dia pegi.ramai la mamat2 tati *yg cute* kat luar dewan tu.(hakhak) aku g teman jek..aku takot nak g check..ehehe..alasan *takot kene cucuk* hoho...tp xlah..aku xdemam pn.ok jek....
balik tu dia ckp ramai gak yg kene kuarantin.termasuk dia.tp aku tgk ok je la..xde la nmpk truk sgt2..tapi nak wat cm ne..surat kuarantin pn dah ada..ptg tu kitorg trun gak g gerai bwh..sbb nak beli maknan..ujan sgt lebat..huuu..
so arini..ada org dtg bilik suruh dia balik gak kat umah..sbb takot berjangkit kat smua org..nk wat cm ne..kul 6..dia balik..waa! sedihnyee...waa!!! dia sgt happy..sgt mnceriakan....tapi nk wat cm nee.....waaa!!! tadi buka pose sorg2..rasa nak meleleh je air mata..1st time dlm hidup bukak pose sorg2..=( *kite xde pic bdua kan kak*
akak an.
warkah utk akak
*gembira kenal akak.syg akak.akak baik.tapi nak wat cm ne.kejap sgt rasanya kite dok sama kan.huhu..thanx akak atas sgalanya.mcm2..akak dah bg kat fatin.thanx tau kak! syg akak sgt2..
er..akak jgn lupa duit raya tau..ngeh3! sblum raya..balikla jmpa fatin..wuuu...*

~fatin merasakan akak akan baca blog ni...hahaha..akak..nak lagu dlm blog!! waaaaa~
nota1-http://nottysakura.blogspot.com <-------- ni blog kak an..hihi..dia pn dah ada blog tau..ngeh2..
nota2-lagu cari jodoh..ari2 kite joget sama kan akak? ehehhe...thanx to kippie..lagu ni wat kitorg bdua gila! agaggaga
nota3-cite bohsia! ari2 fatin tgk cite bohsia bila akak donlod jek..ekekeke..best dow! hakhakhak
nota4-sedih woo buka pose sorg2..tu la..dok lagi jauh2..*anyway aku sdg stdy kat tati,jordan.*
nota5-tadi jmpa am lagi..heee~ td jaga bdk2 exam.lalala~
nota6-nantikan post utk 3org bsday boys...esok! yeah..ahahhha..
nota7-tido sorg,,makan sorg...melalak sorg2..gila sorg2..ahahahha~ sengal dgn syaira..ekekek..xde sorg2..ada teman..ahahha.. =p
sok keje!! 1.9.09 submit design torchlight..lalala~ gdbye..wee

11 comments:

siti_z0wiah said...

0rg lain mkn babi.
0rg lain dapat penyakit.

muhaha.

AzLaNDofGoSSiP!Nk said...

ahaha.. jgn sedih2

biELa said...

sedih ke?
ala..cian dia
biasalaa tu
fitrah hidup
ada datang ada pergi

hehehe

aNis ™ said...

paten tdo sorg2 pas nie.. nak kcooooooooooooooo!!!!!

BaLQisRiZa said...

hehe..sian..lek3

jierah said...

ohh..neh ke rumate mung yg kene kuarntin tu ari?hukhuk..tabah ye paten..
alaa..nape la internet umah aku problem lak time gini..kalo x leh kacao ko..hakhak..

*yaaa..emangnya tati itu terletak di jordan(smbil terbaling slipar jamban kt muke paten)


salam perantauan dari maghribi,

jierahm0on

NOOR FATIN said...

btol tu siti.hahaha..

azlan.ye..hehehe..

biela..of coz la sedih..wuu

abil..jgn kau brani!!!

bal.hihi.


jierah..sengal!!! haahahhaa...
harap2 lepas raya baru internet ko ade.=p

hey there syaira said...

cam ko xsengal je..=PP

NOOR FATIN said...

aku bjgkit ngn ko ar ni..ekekkek

n0tty^saKUra said...

huhuhu...alah akak dmm biasa lah...bkn nya real h1n1 pun...gonjol gila doc tu..huhuh...raya nnt akak blk sane blik...tgu tau..hehehe...slamat berposa sorg2..

NOOR FATIN said...

hakhakhak..akak doc tu sengal..kui3
cpt balikkkkkk!!!!
xmo bukak pose sorg2 lagi..waa!!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER