Saturday, August 18, 2012

KUALA LUMPUR 4 HARI (PART 8)

assalamualaikum ;)

tiba masanya untuk menamatkan cerita aku pada harini. esok dah nak raya. hahahahah mujur la sebelum raya dah nak abis. kalau tak, aku sambung je la lepas raya okay. wink wink.

pagi 6/8 kitorang tak pergi mana-mana pun. hari tu macam tak da transport nak amik aku pergi hentian putra. adess bada call cakap tak boleh datang >,< last-last dalam pukul 2 petang tu aku bertolak dari stesen ktm ukm ke bandar tasik selatan. dayah tunggu kat sana.

mood aku agak moody sebabkan 'kesayangan' dan membuatkan aku tak sedar aku masuk coach lelaki. wawawawa nasib orang tak jeling lain macam. ampun ampun. kakaka lepas tu aku berbuka puasa di kota damansara dengan kawan-kawan dayah.

aku ikut je. makan nasi kukus ayam berempah. yummy2!

dah beli tiket balik ke kemaman pukul 10 malam. dalam 9 lebih tu kitorang dah sampai hentian putra dah. dijangka zaffran dan bobo akan datang jumpa aku sebelum aku bertolak.

last minit baru zaffran sampai. masa tu aku dah ada atas bas dah. agak gelisah time tu sebab aku takot tak dapat jumpa dia. wawawawa lepas tu asyik call je dengan harapan dia datang cepat memandangkan dia dah ada kat tempat parking masa tu. sempat lagi pakcik bas tu marah kat aku sebab aku cakap kejap pakcik, saya tengah tunggu kawan. aku betol2 rasa nak menangis dah kalau bas bergerak tapi aku tak dapat jumpa zaffran.

alhamdulillah, panjang umur, jumpa jugak. haha terima kasih zaffran sebab datang jumpa aku. walau kejap sangat tapi aku sangat hargainya. ada jodoh kita jumpa lagi okay ;)

zaffran bagi aku souvenier. wink wink

ingat tak dulu aku pernah buat entry pasal zaffran pergi paris tu?? KLIK SINI kalau nak baca balik.


^__^V

lepas tu bas pun dah bergerak. tetiba bobo pulak kol. adoyai. sedih gila la tak boleh jumpa. hahaha tak apa la tak de rezeki, ada jodoh kita jumpa lagi okayy :P

sampai ke kemaman dalam pukul 2.30 pagi dan abah dan mama amik kat depan centre point. kekeke

happy ^_^ dan alhamdulillah banyak benda yang tak dijangka berlaku..

1st time jumpa nadiah, ain, addin, bobo, wen.. haha yang lain dah lebih sekali..

terima kasih semua. aku rasa enjoy gila selama 4 hari tu. haha hilang tekanan aku kat kemaman. 

8 part untuk 4 hari punya stori. diharap anda semua membaca dan memahami dengan seadanya yaa. kehkeh~

selamat hari raya mohon maaf zahir dan batin. akan sambung menulis entry selepas raya, insyaAllah. semoga Allah permudahkan urusan. ;) 

bai


3 comments:

Aesya Zealous said...

hai fatin :)

Selamat Hari raya Aidilfitri!

maaf zahir dan batin ;)

~~oOpEt~~ said...

waa.. paris :)

selamat hari raya fatin :)
maaf zahir dan batin eh :)

Kak Imun said...

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin, fatin....:)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER