Wednesday, August 15, 2012

KUALA LUMPUR 4 HARI (PART 5)

assalamualaikum ;)

bersambung lagi. sudah masuk part kelima. haha harap anda anda semua tabah membaca setiap entry ini. maaf2. kalau satu entry je memang tak muat la kan. aku kena pecah-pecahkan entry ni macam ni. baru best nak bercerita. kuang2

malam tu kitorang lepak kat stadium kajang tu. hahaha..

tengah lepak-lepak, ambil gambar dengan abil, aku dan abil kena simbah dulu. dengan sapa? WAN!

padahal dia tak sedar sepatutnya dia yang nak kena! haha xpa2 dia dah start dulu kan, mari kita teruskan! ;)


love her very much ;)

lepas amik gambar ni, aktiviti simbah menyimbah bermula.



ini la wan. event kali ni dia yang handle. tahniah wan, event yang berjaya dan buat semua orang happy. lepas ni nak dia lagi yang handle. kekeke

ada air anggur 16 kotak, satu botol coke, mineral dan air asam boi ;)


time ni time ni kitorang rancang nak simbah wan dengan air asam boi. peh menjadi beb! kakaka tahniah utk zaffran dan nana yang berjaya membasahkan wan dengan air asam boi sebungkus. basah kuyup dia malam tu. haa tu la, nak kenakan orang sangat kan. kekeke


dua jejaka basah lencun malam tu. ;) pasrah je la kan korang. kikiki


gambar ni nampak macam nana dan abil tengah marah kat aku dan zaffran dan kelihatan bobo sedang bersendirian. kesian. hahahha


haa apa benda tak puas hati ni? kikikiki


eii best gila naik basikal ni. wehuu. walaupun kaki tu tak sampai sampailah aku kena baring lebih dari orang lain tapi best! haha time ni aku dengan wen. haha lucu! gelak je!

time nak antar basikal ni la ada scene zaffran mengejar nana. comel weh!! hahaha


woot woot. abil ehem. haha aku je tak sempat buat macam tu. *tetiba* =P


sweet sangat gambar ni ;)




kemain addin senyum. aku ingatkan time ni gambar berdua je. hahaha :P


bergambar sama-sama ;)




4 0gos 2012.  bertempat di stadium kajang.

sayang korang semuaaa ;)


yang best bila semuaaaaa yang datang.. semuaaa basahh. semua kena mandi airr.. semuaaa. tak da yang terlepas walau ada yang melarikan diri. asalnya bobo tak nak kena tapi akhirnya dia kena jugak. kesiann. hahaha

so boleh jadi tak prank ni hanya utk wan dan abil? >,<

yang paling teruk kena wan la. baju dia boleh perah. lepas tu zaffran, aku dan abil. mujurlah baju aku warna gelap so tak nampak sangat tapi memang basah lencun la abis semua >,<

badan pun dah melekit-lekit. so kitorang semua pulang ke rumah masing-masing. dan ada lagi satu aktiviti dijalankan sampai ke pagi.

apa dia?

jumpa di entry seterusnya. bye!

5 comments:

Tukang Karut said...

aktiviti sampai pagi ni confirm skodeng orang ni...

are_lin@yu said...

cantik gambar2 kat atas nampak semua happy ;-)

HeNRieTTa JoSe said...

Hehehe...suke jew adegan simbah simbah....air asam boi mmg melekit lew jwapnye...huhuhu....

~~oOpEt~~ said...

meriah la fatin :D so jelly.. haha

man said...

basikal dia itu xblh tahan..heheh

ARTIKEL RAKAN BLOGGER