Thursday, August 30, 2012

Friendship isn't a big thing - it's a million little things.

assalamualaikum!

bertemu lagi kita pada hari ini. heheheh~

entry kali ni pasal classmates. dalam kelas aku, ada 7 orang semuanya. tu dia. macam dragon ball pulak.. ekekke

yana
dayah
sara
farhana
najwa
hafizi
aku

kehkeh

hari selasa lepas, merupakan kelas terakhir bersama miss laiha. sepatutnya ada presentation tapi tak de! haha tapi kelas tetap ada la lagipun kelas terakhir kan. 

so dalam 20 minit je, miss ajak pergi breakfast kat teluk kalong. semuaa. satu kelas. miss belanja! yeah yeah!

lepas tu balik. sebelum bersurai, ambek gambar sebagai kenangan!

klik! klik!


dari kini, yana, dayah, najwa, miss liha, aku, sara, fizi


gambar candid! nampak kemesraan tu kan! hehe


lagi sorang, farhana. hehehe~


berakhir sudahh kelas communication skills kitorang. mula2 belajar pasal resume dengan madam sara, lepas tu public speaking dengan miss ju, lepas tu belajar pasal interview dengan miss laiha. ok settle.

sekarang yang tinggal cuma kelas pro-engineer dan autocad je. huehue lepas ni dah boleh start buat projek dah!

9.12.2012 start berpraktikal! ;)



I didn’t realize what real love was until he let me go and I let go of him.

That was when I found myself smiling more that I was crying, feeling safe instead of feeling insecure, being accepted instead of put down.

I was left standing alone but I was standing on my own, in my own strength and loving myself unlike ever before.

I am in love now; in love with me.

8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah lau gtu..tgk gmbr ni, rindu pd kwn2.. tak sbr nak jmpa mggu ni =)

HeNRieTTa JoSe said...

sronoknye ada geng camtu....

PSSS....sweet jew i fall in love tu....hehehe....

are_lin@yu said...

sahabat takkan pernah putus..kalau pkwe yup putus cinta putus abis ikatan..huhu

Si Matatajam said...

Salam Perkenalan Dari M..keep in touch..M follow sini yek

Tukang Karut said...

semoga persahabatan ini kekal...

Pondok Usang said...

so sweet.... =)

~~oOpEt~~ said...

waa.. ada praktikal lg.. meriah2 :)

kay_are said...

setel lagi satu kelas.. gud luck untuk kelas2 yang berikutnye ye =)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER