Monday, August 13, 2012

KUALA LUMPUR 4 HARI (PART 3)

assalamualaikum ;)

4/8/2012 punya cerita.

pagi-pagi tu kitorang bangun agak awal sebab plannya pagi ni kitorang nak pergi lowyat dan times square! wehuuu.

bangun awal, siap awal, aku dan nadiah sempat meronda kat putrajaya, singgah mydin membeli belah, beli 24 kotak air anggur untuk dibawa masa iftar nanti. kehkeh

dalam pukul 10 lebih, fadh datang ambik kitorang kat rumah nadiah.

aku kenal fadh masa 1st gathering. tahun 2008. tu la kali pertama aku kenal dan jumpa dia. jumpa dan kenal terus. kakaka kali kedua jumpa masa birthday aku tu la. selepas 4 tahun okay. baru bersua muka. tu pun jumpa kejap sangat. :( dan kali ni seharian bersama dengan dia. puas! haha macam-macam benda nak dikongsikan! ;D

kitorang naik ktm dari kajang ke serdang. singgah serdang kejap sebab plannya nak jumpa niya. budak grup jugak. keh2


inilah fadhilah ;)

kat ktm serdang masa ni. hikhik


pertama kali jugak jumpa niya. kenal pun dah lama. huahua. tapi tak berapa nak bersembang sangat mungkin sebab kali pertama kot dan aku pemalu. auww =P

tak apa , ada rezeki kita jumpa lagi dan lepak sesama okayy!

time amik gambar ni train dah sampai. punya kelam kabut. kakaka



aku ambik gambar ni sebab teruja weh. 1st time kot pegang token lrt. haha dah lama sangat rasanya aku tak naik lrt. selalu kan kad. kali ni pakai token. kena touch-touch. so sebabkan aku tak tau bila pulak aku akan naik, aku ambil gambar ni buat kenangan. kehkeh

comel je token ni. aku bukan touch tapi hentak2. aku tiru orang depan aku. sapa entah. hahaha


kitorang keluar bertiga je. aku, fadh dan nadiah. heheh 

kitorang pergi lowyat dan times square. fadh nak cari kamera. nadiah nak survey pasal handphone. aku nak cari hadiah untuk abil. hikhik


bila survey. rasa nak beli tu makin membuak-buak. aishh. mujur la tak banyak duit, mujurlah. kalau tak mau rembat satu ni. kakaka


fadh dapat kamera baru!! ekekke suka dia. aum aum. kamera inilah akan kitorang gunakan masa iftar nanti. muahhaa


aku beli hadiah beg bear untuk abil dan pencil case untuk aku. sama bearnya. hehe lepas tu jalan-jalan lagi dan kitorang balik dari lowyat pukul 6 kot. tunggu train, kejar ktm buat aku semput. haha

kitorang plan nak singgah rumah fadh, mandi dulu, bersiap dengan tenang. tapi malangnya kelam kabut gilaaaaaaaa. bayangkan nak berbuka pukul 7.30. 6.45 petang tu kitorang masih kat bazar. beli makanan sikit untuk berbuka. 

mandi dan bersiap dalam masa 20 minit memang menakjubkan. hahaha tu dia punya penat. 

kitorang akan berbuka puasa di satay kajang haji samuri bersebelahan stadium kajang.

to be continued ;))

4 comments:

Nur Farah Hani said...

kalo g lowyat memang la rambang mate.. banyak pilihab.. harge pun variety.. wah2.. sakan shopiing.. :D

are_lin@yu said...

wahh fatin singgah serdang tak gitau tidak blh jumpa..hhi

Tukang Karut said...

confirm mandi kerbau ni...

kay_are said...

lame dah aku tak ke low yat tu.. sejak dok shah alam.. nak turun kl malas gile..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER