Monday, December 7, 2009

NENEK KEBAYA~

salam..

hari ni ( 7/12/09) cite nenek kebaya yang selalu ditayangkan di tv3 dah tamat..sudah abis.. lama gak aku tgk cite ni. walau bukan dari mula2..hakhakhak..dulu2 tak nak tengok sebab takot ketagih je nak tgk..tapi akhirnya kecundang jua.haha

apa2 pun cite ni best~ lastly samsiah kembali kepada asal.. intan sari tu mati.. tuan adam dah bertaubat.. inang sari pun dah kembali ke tempat asalnya. best la cite ni!

aku tengah tggu cite tasbih cinta 14hb ni kot.menggantikan cite si cantik dan si buruk rupa.
cite cinta balqis pun tak abis lagi. best jugak.cite jangan tegur lagi.. lagi2..hahha..

asyik menghadap tv skrg..lupa dah nak tido petang seperti dulu2..haha!


tak sampai sbulan lagi aku akan kembali ke msi..utk mhadapi sem 6..oh tidakk!

=)

6 comments:

ahchOng's said...

aku suka lagu dia ja..
ada gaya2 lucu..

harisu-sama a.k.a RS said...

lagu best,nak download!
cuma tak suka ada effect2 mcm dragon ball bila inang sari lawan intan sari. rasa cam..poyo gileeeeer~ hehe. papepon, seorang gadis memang cantik bila memakai kebaya :)

en_me said...

gudluck ghitewww.. ehehe

NOOR FATIN said...

ahchong. aah..best2..ahahha

haris..yaaa..aku tnjuk kat mak aku..diorg lawan mcm dragon ball..hahaha..~ btol2..aku je xleh pakai..hhahaa..=p

en me..thanx..=)

Nor Syaira said...

al-tamattttt

NOOR FATIN said...

ya...sudah tamat..hhahaahaha~~

ARTIKEL RAKAN BLOGGER