Wednesday, June 3, 2009

Tagged from ariz..~

haha~
dah lama gile xwat tagged ni..keh2~
akhirnya aku kna tagged gak ngn si ariz ni.huhuhhu...

ok2..aku jwb tagged ko k~*ingin cpt2 jwb supaya aku dpt tagged org jugak~*

1. kalau anda jadi orang terkaya didunia?
~wah..best....best sgt2~~ huhhuh

2. kalau anda jadi orang yang terseksi di dunia?
~xmo la seksi2 nih..malu i..wakakaka


3. kalau anda perlu terjun dr tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
~aku suruh pasangan aku terjun dlu utk membuktikan cintanya pada aku..huahua



4. kalau orang kata blog awak teruk nak mampus?
~ada aku kesah?



5. kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda?
~trima aje sbb kuarga segalanya~huhuhu



6. kalau tiada lagi hari esok?
lor....xmo la....~wuwuw


7. kalau orang yang anda benci berada didepan anda ?
~aku pndang org lain..agagaga


8. kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?
~jgn lipas sudah~ kah3 *berani ke?*



9. kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
~tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk



10. kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati. nyatakan nama artis/selebriti tersebut.
~nak jumpa kamal adli...yg blakon cite zati n si mawas tu..aku nak tnye...bolehkah saya mjd permaisuri maisulu? hahaha..



11. kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
pencurang!!



12. kalau orang kata anda kacak/cantik ?
~nak duit ke syg?




13. kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
~adeh...musnah harapan ku utk hidup lama..huhu



14. kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
~yeah..akan redha sbb cinta akan dtg sndri tnpa dicari.xperlu direbutkan..



15. kalau anda memenangi anugerah? dan anugerah apa yang anda inginkan?
~anugerah pengepost terbyk dlm grup..agagagaga



16. kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing, bangsa asing mana yang anda inginkan?
~jepun..huhhuhu...


17. kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
~ok la tu..dpt cari lain..ngeh2



18. kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
~cemburu? sbb aku rapat ngn lelaki itu?? wahaha..lupakan je syg oiii.....xde mknanya




19. mengenai orang yang tag kamu ini?
~best...riang..peramah..baik.....suka kwn ngn dia..ariz..hope dpt jmpa lagi!!! kite gegarkan mid valley lgi...keh2...=p



20. saya tag mereka pula.*siap korang*

hey there syaira!!!


dee!!!!
didianna!!
kertasgraf!!



*seronoknya aku dpt tagged korg..terutama dee,,dia slalu tagged aku~ wahahaha....

18 comments:

Dee said...

err... nme sye rusydi...
sape ek dee tuu???

ariz azali said...

jawapan no 19 buat aku terharu la dak paten!!!
13 julai ni insyaallah jadi !!!

jue nita said...

wah..
slmt aku..
ahahhaa

hey there syaira said...

mak ai..terang ag ber"spotlight" nama aku..kjam kau fatin..!! smpi ati kau wat ku bgni..wahaha..
siap kau..!! law aku mlas jwb tagged kau cmne..?
lalalala~

noor fatin said...

dee..!! ko la..wat2,.xkira..cpt!!
hahaha

ariz..13july adalah hari ptama aku praktikal..oh tidak..xmgkin aku akan kesana..wuwuw...xpe2....harap smua bjalan dgn baik..=)

oo..aku lupa ieta ni...ieta!! anda ditagged jugak!! cpttttttttttttttt

syaira...
hahahaha
mmg kejam..
siap ko.
baik ko ckp.
kalau x...ngeh2

kertasgraf said...

wuuuuuuuuuu....
nape aku kene gak????
aku xbersalah dlm hal neh.. wuuuuu
aku xnk...~~

noor fatin said...

xde2...xkira..
smua kna jwb termasuk kertasgraf!!!

Dee said...

err... aku mne slalu tagged ko..
ehe...

gurlzz didie said...

yeah!!
dah buat!!

lalala~~

tahniah kepada aku..wakaka^_^

noor fatin said...

dee..
eleh2..asal ada tagged jek..sure nama aku ada..
hahaha..xkira2..lalala~

thniah gurlz...huhhuh

Azwalynna89 said...

aku x kna!!! yesss!!! hakhakhak... lalalalala ~~ aku terlibat kew??? waaaaaaaaa... :p

biELa said...

selamat..tak termasuk
=)

noor fatin said...

lynna..nak wat ek?? silakan..aku xmelarang..hahahah

biela..lain kali anda lak..hahah

hey there syaira said...

fatin sengal..!! hahahaha

Dee said...

ye laa fatin...
aku da wat daa mlm tadi...
huhu...

noor fatin said...

syaira..ko jugak sengal..lalalala

dee..hahaha.thanx!!!

Azwalynna89 said...

TenNa??? lalalalala~

noor fatin said...

lynnaa!!!!!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER