Monday, June 8, 2009

KAWEN LAGI~

salam~


smlm aku g knduri kwin sedara2 abah gak la~
kat felda sg panching selatan kat kuantan pahang..
huhuh
btolak agak2 awl pgi tu...tp smpi lewat sbb ada eksiden..
di mana..ayah aku hmpir2 langgar dua mamat ni..ngah naik moto..
citenye bila kete kat depan ayah aku xbg signal n tetibe trus belok.
moto yg ikut kat blajang kete tu terkejut n xdpt kwl moto n jatuh btol2 dpan kete ayah aku..
nsb baik ayah aku bwk slow..n smpt brek...kalau x,..mmg dah lanyak dah mamat2 tu,..isy2...
aku xdpt bygkan kalau tetibe langgar...adeh~ so..pengajaran di sni...bg la signal kete walau kat mana jua anda berada..krn ia akan membahayakan nyawa org lain~~



n sesampainya di sana..huhuh...aku trus g bilik pengantin..lawa pengantin tu..namanya liza..n lelaki..zaharul..huhuhu..



ni pelamin diorg..ijau~ cantik x??






huhhu..
n ada la mjlis persandingan..ni antra pic yg aku smpt amik~~









ni pasukan kompang yg terdiri dr kalangan bdk2...laki n pompuan..cam best je tgk bdk2 main kompang..hehehe

maaf..saya tersengaja mengambil pic ni selepas melihat pengapit pengantinnya amat kacak...

weeeee~~~~~~~~~~~~

n balik tu....trus pengsan...~~ lalalala~~

10 comments:

hey there syaira said...

kau ble ag nk kawen..? hahaha

noor fatin said...

tggu kau dtg pinang aku...agagaag

++harisu-sama++ said...

hahaha! pic last tuh mmg disengajakan haha!
btw..seb bek anda dan family panjang umur~

noor fatin said...

yeah~~~ mmg!!! agagagag
tau xpe..sukur sgt..
haris....cm ne nak komen kat blog ko?
xleh pon.

biELa said...

combination hijau dengan purple ke?
waa...cik fatin bila lagi ye mahu kawen

kah3...

noor fatin said...

a'ah.
biela..aku jugak tggu kau dtg pinang aku~
lalalalal

~iceq~ said...

haha..faten smpat ekk cuci mata..=P..

klo aku kawaen,faten mst g swak..lalala~~~

Syiman Syareman said...

nanti bile ko nak kawen, jangan le lupe ajak ak makan nasi minyak. haha

noor fatin said...

iceq..lalala~ kan dah sngle..=p
ya2...aku akan dtg..jgn risau..naik flight tu..heheh

syiman..
aku xkn lupakan ko.hehehhe vip ek?

gurlzz didie said...

eh..aku pernah tgok pic2 nie..
tp kat mane ek??
siap tunjuk gambar khemah2~
preparation diorg..
pic2 sesi bergambar..
err..
kat mane ek..
adoyai..lupe la..
anyway..tahniah kepada mereka..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER