Friday, January 29, 2010

MANA PERGI?

salam~


aku baru balik kelas bi 3. huhu esok, sabtu dan lusa, ahad. cuti! yeay. ni yang aku tunggu2. aku banyak assignment nak kena buat. aih. nak kena atur betul2. susun jadual. ada quiz lagi minggu depan. huhu memang agak busy la aku ni. kadang2 je on9.. yang lain, tido. hahaha~



tadi aku google2 tentang aku punya blog. banyak la pasal blog aku ada di google. dari blog orang lain. apa saja cerita, mesti ada sumber: (link blog aku). haha. orang ramai view sebab ada kisah idola kecil je. dulu2 tak de sangat orang nak view aku. hihi btw, aku peminat azzam. bukan azzam ek. hehe. cakap awal2. sebab ada yang ingat ni blog azzam. hehe.




sejak2 aku format laptop ni, banyak yang dah berubah. hehe.. laptop aku pulak pakai windows 7 skrg. xfamiliar sangat ar..kekok gak. haha tp sekarang smua ok la.. huhu aku download la ym. syok2 guna baru aku perasan ym aku tu yahoo messenger INDIA.. nape ek? yahoo aku pun yahoo india.. fuyoo~ tak pasal2 aku dapat pengalaman tinggal kat india.. ekeke..


.nampak tak? hehe.. aku sayang nak tukar..ok pulak ym tu..hihi...


ok.. aku baru je bukak friendster. baru start nak aktifkan diri ar kiranya.. hakhak. aku pun masuk la grup 1989. rindu la kan. nak tengok apa yang budak2 grup 1989 discuss.. tapi yang ni yang aku tengok...ada 4post je.. aku ingat satu page dihadkan 4post..
....aku tengok dia kata xde post lagi..waaa~~...grup utaqa frenster pon sama.. baru ada dua post..
seyes.. aku tertanya2..mana post smua?? waaa~ sapa yang delete? dah la beribu2.. haha. aku tulis status kat facebook.. ternyata ramai yang tak sedar kehilangan post2 ini. why? mesti korang lama xjenguk kan.. hihi tapi xpela.. aku pun dah lama xtgok.. haha~ so aku dapat tau, sjak2 fs berubah wajah..semua post2 dikosong2kan. yang ada skarang ,post yang paling latest.. ngeee. aku macam xsemangat je nak masuk. tapi tadi aku tgk, ada gak biela, ieta, iceq, meor. tu je kot. yang lain2 xtau mana pegi.. semua mesti ada di fb..hehe


..aku suka satu je.. post aku seb bek xdireset 0.. hahaha.. skrg ada 27099..keh2..
so, wahai budak2 grup 1989.. ahli yang lama atau baru.. yang tak penah kenal aku atau yang dah lama kenal aku.. cam na ngan grup kita? nak wujudkan balik x?? hehe nak aktif balik x cam dulu2? keh2.. aku rindu semua kenangan tu..adehh... ilang2.. waaaa..sebab aku jumpa kawan2 aku kebanyakkan dari grup 1989.. yang jadi kawan paling rapat walau tak pernah jumpa. yang penah jadi kawan then jadi musuh sampai sekarang pun ada. mcam2 la kenangan yang aku dapat sepanjang aku berkecimpung dalam dunia 1989.. hehe..
ok la.. tu je aku nak update. hehe. aku xmain farmville dah. tak leh bukak la. slow la.. adeh.. huhu..
ok..thanx sebab sudi baca blog ini. rajin2 la komen yaaa~~ =)
salam...

6 comments:

biELa said...

blaa rr

mentang2 post dah lebih 20k

bla rr

tak nakaw

Aizam said...
This comment has been removed by the author.
Aizam said...

klu nk sofware bez2 yg bergune, boleh masuk kat website ni..

www.filehippo.com

yg pasal ym 2, download ym baru kat sini..

http://filehippo.com/download_yahoo_messenger/

hans said...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe

NOOR FATIN said...

biela-aih..smpi ati..wuu

aizam: thanx tau..=)

hans: ok!!

fQ said...

err..kalau wat tataw jek kat fs xley ke?? haha
emm2.. wlupon syg yg da bribu tu tp..
ni aku la k..aku pny pasaan

~not interested wif fs nymore~

huhu

ARTIKEL RAKAN BLOGGER