Tuesday, January 5, 2010

SELAMAT TINGGAL KEMAMAN *SEBAK*

salam..

ini post yang terakhir sebelum aku menjejakkan kaki melangkah meninggalkan bandar kemaman ini..wuu~ esok pagi2..sebelum subuh.. aku akan bertolak pulang ke tanah air tercinta ku. hihi..


sedar2 tak sedar dah hampir 8 bulan aku berada di kemaman ni. waaa~ waktu yang sangat lama. huhu. 8bulan je. bukan 8 tahun. praktikal 4bulan. lagi 4bulan time cuti sem sebelum praktikal dan 2bulan selepas praktikal. dalam tempoh 8 bulan tu, aku baru balik ke kulim sekali saja sebab nak antar repot praktikal. kalau x.. tak balik la. huhu

selalu nya aku akan bertolak pukul 5lbih pagi. dan akan sampai ke kulim kul 5lebih petang. fuh..bayangkan. dulu time dok kl, 5jam je perjalanan ke kulim. haha. tido se round dah sampai. yang ni tido 4 round pon xsampai2 lagi. adeh. pening2. tambah2 kat grik. aiyark. selalu aku tido kalau sampai kat situ. haha.

sedihnya nak tinggalkan kemaman. sedih..wuu~ rasa tak nak je balik kulim.wawawawawa..bukan sedih nak tinggal umah atau pantai atau apa saja. tapi sedih nak tinggal kucing..wawawawa.. aku selalu cakap kat mak aku. boleh tak nak bawak balik kucing g kulim.. huhu. sedih jer. adeh tapi tu la,. setiap pertemuan pasti ada perpisahan. aku mesti merelakannya walau pun terpaksa.


balik kulim, aku memang busy sikit. nak uruskan itu ini. aih. macam2. kalau nak online pun, malam je kot. serabut aku pun tak habis agi. dengan macam2 masalah. Ya Allah, kuatkan lah hatiku untuk menempuh semua dugaan ini. aku nak sangat sambung belajar lagi. betapa ruginya kalau aku terus mengalah walau banyak sangat dugaan.

kenapa aku merasakan ini kali terakhir aku berada di kemaman ni ek? hurmm~~

sekarang aku tengah gilakan lagu cinta tak bersyarat-element! waaa~ sebak2. lagi sebak bila dengar lagu itu. tak tau kenapa. tapi sebak la..wuwuuwuw~


selamat tinggal kemaman dan kucing *sebak*



rindu akak yang garang ni tauu.. hihi

15 comments:

cambesje said...

xleh bwk ke kucing tu skali?? HAHAHA~~
selamat balik kg~~

Masz said...

hehe..bawak je kucing tu masukkan dlm keranda...

NOOR FATIN said...

syira: mana bleh..hahaha

famy: amboi amboi amboi

Marya Hana . said...

xpe. kucing merelakan pemergian fatiin...hehehhehe :)

heytheresyaira said...

byknye kucen wei

NOOR FATIN said...

harap bgtulah marya =)

ko nak x syaira? aku ngh cari babysitter ni..haahha

ice lemon tea said...

hehe..jgn la sdey2...
abg syg kn ada kt sna..hehhe

NOOR FATIN said...

ieta: abg syg sntiasa ada! hehehe

F~CiCAk said...

rindu2! hehe..
jgn sedey2 k.
blk ni blajar elok2 tau.
nnt kita jumpa lg. =)

Eazy Izzuddin said...

selamat tinggal
pasti kerinduan...
=D

cik EPAL said...

comelnya kucing ;)

NOOR FATIN said...

b: ok!! nti kita jmpa..xsabar2!!

izuddin: tau xpe..=)

cik epal: hehe.tp dah jauh..wuu

HonEyBuNNy said...

selamat tinggal jgk...sedey...ngeh3...

NOOR FATIN said...

ila: sedih2..wuu

gurlzz didie said...

huhu nak 1 kucin!!!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER