Thursday, January 14, 2010

BUSY BUSY AND BUSY

salam


waahh..sejak2 aku kat msi ni..ni la post pertama yang aku baru nak buat..lalalalala~ lama sungguh aku meninggalkan dunia blogging ini (tak sampai seminggu pun). hehe.. so kebetulan arini tak de kelas. aku nak tulis la sepatah dua kata utk entry aku yang baru ni.


sekarang aku berada di bilik no 2 casa valencia, unikl msi kulim kedah. hehe,. tingkat paling bawah. panas. haha. masa mula2 datang kat msi, aku rasa dah 4x aku melalui zaman kegelapan apabila asrama kitorang 4x tak de elektrik. byangkan isnin tu kelas dari pagi sampai malam. tapi malam ahad tu time tgk anugerah juara lagu (dgr kat radio je) xde elektrik. sampai ke pagi. nasib baik bilik zatil ada elektrikl. boleh la iron jaket kat situ (fiza ironkan) hehe =p


setakat ni. semua kelas aku dah pegi, dan esok last kelas. advance metrology, tak kisah sangat sebab aku join kelas aku sendiri. kelas engineering science je aku belum jumpa lecturer nya. asal aku pegi je tak de, cuba la kalau aku tak pergi. mesti ada. hahaha


pengalaman? waa.. banyak kot..lalalala~ yela..masuk ngan budak2 junior ni. aku dipanggil kakak. waa.. kakak fatin. hehe best2. diorang mesti tanya *akak ni senior ek?* haha. best2..lalala~

setakat ni tak de masalah. budak2 laki setiap2 kelas yang aku pegi pun ok. xde hal la aku tengok tapi aku banyak mendiamkan diri je. malu la..ahaks


apa lagi ya? sekarang ari2 aku makan nasi lauk kupang..haha ketagih dowh. bukan apa, kat kemaman xde,. kat msi je aku jumpa..hahahaha.. best gilak. pastu ayam atau ikan keli. kadang2 time malam makan burger. hehe. semua aku nak makan kat sini. makanan yang aku tak pernah jumpa kat kemaman. hehe


bila sebut pasal kemaman, jiran aku mesej mama aku. dia cakap. kucing2 tu dah xde kat belakang rumah..waaa! tak tau la diorang g mana.. ke ada orang buang kat mana2 ke. aku tau sapa. sebab dalam kawasan tu dia sorang je paling dengki, busuk ati ngan jiran2. umo dah nak dekat 70. tapi isk2. mulut..~~ tua2 tak sedar diri. aku geram gila. mesti kucing2 aku tunggu aku kan..waaa! sangat rinduu.. aku harap sangat xde apa2 yang buruk terjadi pada diorang.


raya cina pulak, sekali ngan cuti mid sem. 9hari.. aku?? aku tak balik kemaman pun. haha aku dok kampung kot. mula2 aku nak stay kat msi dlu. nak dating ngan faiq ari2..yeay! 9hari tuu. aku nak dok kg.. tapi best gak. sebab internet laju kat kg... kg aku dah maju wooo.. dlu2 tak pun..lembap gila,..hahaha~


apa lagi ek? err. sabtu ahad dan isnin aku cuti. isnin cuti hari keputeraan sultan kedah. yeay! 3hari cuti. 3 ari aku nak jumpa faiq. kalau boleh 24jam je aku nak dok ngan dia..kekekke.. best2...lalalal~ 2bulan woo tak jumpa. rindu gila la..aih



arini mak dan abah aku dah balik kemaman. ntah bila la dapat jumpa diorang. bulan 5 nanti kot. time cuti sem. tu pun tak tentu sebab aku nak wat short sem. waaa.. mesti rinduu..wuuuu..



ok la..setakat ni je. nanti aku update la lagi. terutama pasal sabtu ahad dan isnin ni..hahaha..ahad aku akan jumpa jugak ngan juju. kat giant kulim. sapa2 yang rasa berdekatan ngan giant kulim tu, datang2 la ye. heheh~


ok.. byeeee~ takecare smua.

ni rumate2 aku.. gambar ni diambil masa sem4. hehe

fatin, kak ika, fiza, nadya

7 comments:

sharamli said...

ay0k..abeh la faiq..nak bekepit sampai 24jam erk dia...gatai n0h

hans said...

hahaha
kupang memang sedap
tambah2 masak cili

HonEyBuNNy said...

alahi...busynya...ihih

NOOR FATIN said...

sharamli: hahha..tau xpeee..jom la ikut..kui2

hans: tau xpe...sedap sgt..aku suka!!

ila: aah..busy..hehee

gurlzz didie said...

hehe sama2 pon bzy..

errr nak sikit kupang~~

aharkz~

faiq said...

knp rumate2 ko sumer prmpuan..xde lelaki ke? hehe

cik EPAL said...

jauh la giant kulim :D

ARTIKEL RAKAN BLOGGER