Wednesday, January 27, 2010

setelah sekian lama aku menyepi..~

salam..





kehadapan para blogger sekalian.. anda sihat? ape cer? yeahh.. setelah lama aku menghilangkan diri dari dunia blogging, facebook, dan dunia internet, hari ini aku kembali utk meneruskan perjuangan ku utk menulis blog..kah3~ weyh, rindu gila kat blog aku!!!! hahaha..macam2 aku nak update ni haaa.. baca sampai abis tau.. tau.. :D








apa ek? oo.. laptop aku masuk hospital sebenarnyaaa.. 1st aku g ngan  kat kedai dekat2 ngan msi ni. dah bayar dah pun. suruh format dan masukkan window 7..pastu dia kata tak boleh. banyak masalah. dan lastly selepas seminggu dia pulangkan balik dan cakap motherboard rosak.. waaa!! bayangkan betapa sedihn yaa aku. dah la duit tak de. dia pulangkan balik laptop. dan aku hampa. pastu malam tu jugak aku keluar ngan . pegi taman selasih. abah kasi alamat kedai cina tu suruh pergi. aku penah pegi dulu sebenarnya. tapi dah lupa la jalan. haha. seb bek ada .. aih.. seminggu pastu baru aku dapat laptop aku.. kira semalam la..hehe.. xde pun dia cakap mother board rosak ke apa ke.. n dia install window 7!! pergh.. memang teruja la aku! hahaha..cantiknyaaa.. setakat ni xde masalah lagi la nak gunakannya.. aku suka! hehhe akhirnya aku dapat laptop aku balik! hehe
pastu lepak2 kat tasik kulim. pegi taman selasih. dia yang bawak aku antar laptop kat kedai. cian dia. kitorang merempit malam tu. wheely, wekang semua ada. hahaha~ :P bila nak amik laptop je dia dah balik arau. so aku pegi sendiri la. naik teksi. hehe. kitorang ni asal kuar je. destinasi makan yang menjadi pilihan adalah nasi kandar. hahah dynas la nasmir la haja la.
aku jumpa juju jugak! yeay. kat giant. aku bawak . dia bawak dua kawan dia, kitorang makan nasi kandar (lagi). pastu tengok wayang cite adnan sempit.pastu g main bowling. dan setelah beberapa lama aku xmain bowling, aku dipaksa main pada hari itu..ceh!! hahaha pastu g karaoke. sejam je. haha pas diorang balik, kitorang sambung karaoke 2jam pulak.. hahaha.


dan satu hari jugak . aku saja je lalu depan umah aku. pastu terjumpa lak mak angkat aku atau mak alisya. aih. malu gila.. hahaha so salam2. n terus balik. hehe pastu jumpa jiran lak. adeh kantoi lagi. hakhak. nasib baik tak jumpa mama faiq. haha. aku tak tau la kalau jumpa cam na. aku dah la pemalu. adeh. tapi insyallah satu hari nanti aku akan kesana. bila? ntah. paling awal raya cina ni kot. paling lama tunggu kawin nanti. haha,. ntah la. takot. xde keyakinan. abah aku ari tu ada tepon tanya aku kluar ngan sapa. bila aku cakap ngan kawan, dia asyik tanya sapa dia. aku pun cakap faiq. haha so dia tanya mak aku. mak aku pun dah terang segalanya2. dan nampak dia cam dah bagi green light je. just dia pesan, jgn malukan keluarga je. keluarga faiq pun dah tahu. keluarga aku pun dah tahu. aku sebenarnya tak berani nak tipu ni. haha takottt.. nanti lama2 kantoi jugak. baik cakap dlu. hehe..
err.. lagi2. um. gambar2 aku time kuar ngan faiq semua aku dah upload kat facebook. tak la semua. hahaha yang mana ok je aku letak. yang tak ok aku simpan..lalalala~ :P dan ini ada gambar2 yang aku dah edit2. dan susun2 jadikan satu pic. haha. ok x? =)
study lak. setakat ni ok semua. kelam kabut gak ar. isnin kelas full.. memang terkejar2 gak ar.. marathon aku pagi2 buta sampai malam. adeh. tapi tak ape la. nak belajar kan. kena la korbankan sikit. huhu
setakat ni je kot aku update blog. lain kali pulak aku update k.. hahaha dah malam ni.. ngantok ar.. hehe. eh2. jap2.. sebelum terlupa.. hahaha isk2 macam2 msj aku dapat kat chatbox kat sebelah ni haaa., yang ditujukan utk azzam. adeh. aku bukan azzam laa.. peminat setia azzam je.. hahaha.. dah lama xtgk blog azzam. hehe thanx ya adik2 komen chatbox akak. ramai sungguh peminat azzam. sampai aku pun disangkakan azzam. hehe
ok laaa.. setakat ni jeee.. byeeeee.!!


gambar kat depan pawagam kat giant.. ngan juju dan kawan2..







jeritan : aku xlawat lagi blog sapa2.. maaf.. baru ja start on9. hahaha nanti aku komen2 balik blog korang ehh.. tungguu!! byee

8 comments:

sharamli said...

elele...s0n0k la tu dpt jumpa buah ati..

Balqis Riza said...

theres a saying, 'behind every beautiful and happy gurl, there was a boy who once hurt her n did her wrong'..

uve proved that to me..now im waiting for my turn..

its nice to finally have happy ending aite? but its just the beginning..hope it will always on the happy path..n altho it sumtimes wont, it will eventually..hehehe

LeMaNtO said...

waaaaa....jln sakan hg naaa... uhuuhu..ok la tu dpt enjoy ngn org yg t'syg..hope korg kekal..amin~
ngeee

cambesje said...

oooo...

pk ndak aku da kat tmn selasih tu...

posing sakan no~~ kui3..

NOOR FATIN said...

sharamli: msti la..keh2

bal: ya best..btol tu..thanx k!! =)

leman: hehehe..thanx tau ;)

syira: kalau hg mai kulim.gtau la ek..kekeke.. thanx k

~iceq~ said...

ehem2..org tu sgt bahagia dah..
haha..im happy 4 u gal..bahagia selalu tau..klo cicak tu buli ko,gtau ktorg..bia ktorg buli die blk..haha..yeye je aku nie..

p/s:sila lawat blog aku..byk cite dah ko tertingal..n xsabar nk jmpe ko nnt..nk cite everything yg ko tertingal..haha~

F~CiCAk said...

wee~
hehe.. karok jom! haha
nk p sabah dh ptg ni. huhu
jaga diri elok2 tau.
luv u so much syg..

cuti CNY ni kita jumpa lg k.

iceq::amboi~ haha.. nk buli aku?? =p

NOOR FATIN said...

iceq: hehe.. thanx tau! syg ko sesgt2!
sure!

b: luv u too!! haha

ARTIKEL RAKAN BLOGGER